Sisällön tarjoaa Blogger.

LEPPOISA PÄIVÄ

Mukavan leppoisa päivä tiedossa, kerrankin on päivä ettei ole kiire minnekään, voi hyvällä omallatunnolla suorastaan laiskotella kokopäivän, tehdä hyvää ruokaa ja illan päätteeksi loikoilla sohvalla, että minä tykkään perjantaipäivien tunnelmasta ja siitä kun ne on meidän perheessä rauhoitettu ihan täysin.

Pikkuinen jätkä simahti juuri päiväunille, joten pieni oma hetki on paikallaan. Tällaisina hetkinä sitä aina kovasti punnitsee mihin ajan käyttää, pyykkivuori odottaa pesijää ja lattiat luutuamista, mutta toisinaan on ihan kiva käyttää se vain istuskellen ja vaikkapa blogeja lueskellen. Eihän aina tarvitse olla niin tehokas äiti ja kodin tiptop kunnossa, joskus pitää osata myös relata :D Joten tänään jääkööt ainakin nyt pyykkivuori kasvamaan ja siirryn kahvikupposen kanssa lueskelemaan blogeja.

Ihanaa perjantaita.  

10 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Kaunis tuo maljakko, mistä olet sen löytänyt? Ja tutulta kuulostaa tuo puntarointi kotitöiden tai blogien lueskelun välillä, kun pikkuinen päikkäreillä :) Mullakin blogit vei tällä erää voiton :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) kyllä me saadaan välillä ottaa rennosti :)

   Maljakko on jyskistä :)

   Poista
 2. Juuri meinasin tuota samaa kysyä, mistä maljakko. Mutta, vastaus tulikin tuossa ylempänä. Joo, otetaan rennosti ja nautitaan hetki omaa aikaa! Nyt kauppaan ja kukkia viikonlopuksi ostamaan! Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköisiä tunnelmakuvia! Mistä tuo kaunis torkkupeitto on? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana rentous siellä, tekee väliin niin hyvää <3

  VastaaPoista
 5. Leppoisat päivät ovat välillä tarpeen! Eikä tosiaan tartte olla aina siivoamassa ja pesemässä pyykkiä...Ihanaa viikonloppua <3 Huomenna nähdään!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa ystävänpäivää. Ihanan leppoisia kuvia ☆ mistä olet löytänyt mustan valaisimen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisin on Finnish design shopista :)

   Poista

Kiitos kommentista.