Sisällön tarjoaa Blogger.

PIENET ONNEN HETKET

Arki ja arjen hetket muodostuvat kyllä niin monista pienistä asioista, joista pitää osata nauttia. Eilen upea aurinko tulvi sisään ikkunoista ja vaikka ikkunat näyttivätkin likaisilta en antanut sen häiritä vaan jäin tuijottelemaan valoisaa kotia ja nauttimaan siitä tunteesta mikä aina koittaa kun aurinko paistaa ja kevät tekee tuloaan. Ulkona vesi valuu rännejä pitkin ja lintuset laulaa sitä kevään sulosäveltä, ne on ihania tuntemuksia, jotka lupaavat kevättä. 

Kevään odotuksessa on aina jotain erityistä ja ehkä jopa suurtakin, se että saa alkaa vähentämään toppavaatteita vähän kevyempiin tamineisiin, se ulkona oleva kevään ehkä jopa multainenkin tuoksu. Ei millään malta odotella sitä todellista kevääntuloa, nythän kun ulos suuntaa katseensa on se keväinen sää aika historiaa, sillä lumipyry saapui jälleen :D Mutta ei menetetä toivoa, ihan pian koittaa kevät. 

Aurinkoisia päiviä :)
5 kommenttia

 1. Nimenomaan, pienet ihanat arjen hetket <3 niistä syntyy suurta :) <3

  VastaaPoista
 2. Valon lisääntyminen on kyllä ihanaa. Arjen pieni ilo ja piristys!

  VastaaPoista
 3. Vaikka kevät ei kuulukaan lempi vuodenaikoihini, niin on siinä jotain taikaa! En vaan kevään ollessa tulossa meinaa millään malttaa odottaa sitä kun lumet sulaa, lehdet puhkee puihin ja pärjää ilman päällysvaatteita :D vaikka tietenkin sitä koittaa aina nauttia vallitsevasta vuodenajasta mutta helmikuussa alan jo odottaa itse kesää!

  VastaaPoista
 4. Juuri näin! Tuo valo tekee kyllä ihmeitä. Jännä yhteensattuma; juuri kun sanoit, että kappa mataloittaa tilaa, olin ostanut ja asettanut keittiön ikkunaan tismalleen samat verhot! :D Aurinkoista arkea sinne! <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja valo on niin tärkeä asia! <3 Mukavaa päivää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.