Sisällön tarjoaa Blogger.

TOIMISTOHOMMIA

Ihanaa huomenta. Mieli olisi tehnyt kirjoittaa otsikkoon unelmia ja toimistohommia, mutta jätetään ne unelmat toiseen kertaan :) Kiireinen viikko takana ja viikonlopun kruunasi upea koulutus, josta edelleen ollaan pääpyörällä, täynnä uutta tietoa ja inspiraatiota. 

Huomasitteko muuten, että tänään on ylimääräinen päivä, vähän sellainen extra päivä tälle vuotta :D ? Totta puhuakseni fb huomautti itseänikin asiasta, että joka neljäs vuosi vietellään tätä 29 päivää näin helmikuussa :) Pitää ottaa siis kaikki ilo irti ja nauttia päivästä. 

Työhuoneesta on tullut todella tärkeä itselle, siis sillä tavoin että kaikelle pitää olla paikkansa ja kaikki asiat pitää löytyä helposti, ilman etsimistä, kaiken pitää olla suht järjestyksessä. Muutamana päivänä viikossa teen paperihommat ja ei ole kiva käyttää sitä aikaa etsimiseen, joten tämän huoneen kimpussa on häärätty järjestellen ja siivoten. Onneksi meillä on siitä hyvä tilanne, että ylimääräinen huone tähän käyttötarkoitukseen löytyy, olisi vaikea ja haastavaa jos kaikki paperit ja laitteet pitäisi kasata ja kantaa keittiöön pari kertaa viikossa. Tosin kaikkeenhan tottuu :)

Ihanaa ja inspiroivaa viikkoa.12 kommenttia

 1. Siellä on niin hyvän näköistä :) tuossa kelpaa tehdä toimistohommat :) upeaa :)

  IIloista viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Toimistohommia tehdessä ei juuri ennättä ihailemaan, mutta pitää yrittää näin iltasella nautiskella huoneen tunnelmasta :D

   Poista
 2. Ihanaa viikkoa! Kaunis työhuone ja voin vaan kuvitella, miten hyvin oot järjestellyt sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkisitpä tällä hetkellä :D Kuun vaihde ja paperit levällään odottelee skannausta kirjanpitäjälle :D

   Poista
 3. Oi, ihana työhuone. Tuo meiltä puuttuu. Nautitaan tästä aurinkoisesta extra päivästä!

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tuollaisessa työtilassa viihtyy ihan ilokseen, vaikka työkään ei aina innostaisi niin mukava ympäristö antaa sillekin uutta puhtia. Intoa uuteen viikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi omat työt ovat mielekkäitä <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Thänks :D Just aloittelin toimistohommat :D

   Poista
 6. Niin kaunis työpiste ja itse ainakin huomaan, että on ollut todella tarpeellinen! Vaikkakin suurimmaksi osaksi himassa teen vain blogijuttuja niin se, että tekemiselle on oma paikka, merkitsee paljon :). Päivän päätteksi työt ja jutut jäävät pöydän ääreen!

  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, tälläkin hetkellä voisi keittiönpöytä olla melko kaaoksessa jos ei olisi tätä huonetta :D

   Poista

Kiitos kommentista.