Sisällön tarjoaa Blogger.

UUDET TOIMITILAT - KOKONAISVALTAISTA PALVELUA

Viimepäivät ovat menneet melkoisessa kiireessä, osa on saattanutkin huomata sen täältä blogista sillä joka aamulle ei ole ollut luettavana blogipostausta :D

Kiireiden syy on uuden Cambridge valmennustilan avaaminen Oulun kaakkuriin. Lähden Zeppeliinistä hivenen lähemmäksi kaupunkia jolloin pystyn entistä paremmin palvelemaan yhä useampia avun tarvitsijoita laihdutuksen saralla ja tuomaan vähän extraa palvelutarjontaan.Uudet tilani tulevat olemaan Kaakkurin kauneuskeskuksen tiloissa joka tarjoaa eri kauneuden ja hyvinvointiin erikoistuneita palveluita, kuten kampaamo, ripsistudio, kynsistudio, meikkaus, maskeeraus ja nyt myös Cambridge, kaikki nämä kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistuneet palvelut kulkevat käsi kädessä, joten on hienoa päästä mukaan osaksi kauneuden ja hyvinvoinnin palvelukeskittymää. Tämä mahdollistaa sen, että voin järjestää upeille onnistuneille ja tavotteisiin pääseville asiakkailleni ja myös välitavotteita saavuttaville hieman enemmän, jotain luksusta, jotain sellaista jota itsekin olisin kaivannut päästessäni omassa projektissani loppuun.

Painonpudottamisessa on kyse niin isoista asioista, ulkoisista ja sisäisistä, se että ylipaino on saattanut viedä itsetunnon ja kuten itsekin, olin kadottanut ylipainoisena sen naisellisuuden tunteen. En tiedä muistatteko kun olen kertonut siitä, että oman projektin aikana ja sen loputtua on ollut hankala löytää se uudistunut minäkuva, nähdä se oma uusi olemus ja pienuus, siis se, että millaiset vaatteet ja ennenkaikkea vaatekoko, löytää niitä naisellisia piirteitä ja rohkaistua käyttämään meikkiä ja ehkäpä löytämään se uusi kampaus, joka istuu paremmin kaventuneille kasvoille, itse olin todella hukassa pukeutumisen ja ulkonäköön liittyvien asioiden kanssa kun oma projektini päättyi, en tiennyt tai osannut ostaa oikeankokoisia vaatteita, en tiennyt miten luomiväri levitetään tai millainen hiusmalli voisi olla hyvä kaventuneille kasvoilleni. Nämä olivat tärkeitä asioita itselleni ja yksin niiden parissa taisteleminen oli vähän surullista, tuntui että tarpoo vain suossa, josta ei pääse ylös kun asiat olivat täysin vieraita, koska niiden parissa ei ollut aiemmin tarvinnut olla, ei minun ollut koskaan tarvinnut käydä nuorten ihmisten vaatekaupoissa, koska ne eivät ole koskaan mahtuneet päälle, eikä minua ole oikein koskaan kiinnostanut meikkaaminen, kun on ollut tyytymätön ulkonäköönsä, ymmärrätte varmaan. 

En voi kylliksi itse kiittää Cosmetic.fi verkkokaupan omistajaa Katariinaa siitä, että hän auttoi minua löytämään naisellisuuden, opastamaan meikkaamisessa ja näin ollen löytämään sen ulkoisen kauneudenkin, Katariinan apu ja vilpitön auttaminen olivat merkityksellistä ja jättivät palan sydämeeni.  Omien kokemuksien pohjalta halusin siis syventää sitä asiakassuhdetta, jotta painonpudottaja ei jää yksin projektin päätyttyä jos hänellä on samoja ajatuksia kuin itselläni vaatteisiin ja ulkonäköön liittyvissä asioissa, siitä syystä olen niin innoissani tästä palvelukokonaisuudesta, jonka pystyn tarjoamaan jatkossa uusissa tiloissa. Onnistuessaan projektissa on tärkeää se, että pudottaja näkee ja herää siihen muutokseen ja havahtuu että muutosta todellakin on tapahtunut. Kyse on niin suuresta muutoksesta, että sen käsitteleminen ja uuden peilikuvan näkeminen voi viedä aikaa ja siihen täytyy panostaa. Siksi ainakin omasta mielestäni nämä " päivä prinsessana" päivät ovat kultaakin kalliimpia, mikä sen upeampaa on kuin projektin päätteeksi päästä muuttumisleikkiin, jossa suunnitellaan mahdollisesti uusi freesimpi kampaus, loihditaan juuri onnistuneen pudottajan kasvoille sopiva ja kasvonpiirteitä korostava meikki ja tätä kokonaisuutta kruunaamaan se upea iltapuku, jonka jälkeen voi esimerkiksi mennä puolison kanssa ulos syömään ja juhlimaan projektin päätöstä.  

Palvelen siis 1.3.2016 alkaen Kaakkurin kauneuskeskuksessa, tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat :) (Vanhoja asiakkaita tiedotan asiasta vielä valmennuskerroilla :)
17 kommenttia

 1. Onnea uusista tiloista <3 hieno juttu! Kuulostaa loistavalta palvelukokonaisuudelta :)
  En voi vieläkään lakata ihastelemasta mieletöntä saavutustasi! Se on jotakin ihan huikeaa! Ei sanat riitä.... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tämä on kyllä niin erinomainen palvelukokonaisuus, että olen ihan mielettömän innoissani <3

   Poista
 2. Onnea uuteen toimipaikkaan <3 Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Onnea myös minunkin puolesta. :) Oletko päivittäin paikalla jos sattuu kulkemaan ohitte niin vois tulla kurkistamaan?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen maanantai ja tiistai illat, sekä viikonloppupäivät kokonaan kaakkurissa nyt aluksi. Laajennan jossain vaiheessa lisää päiviä, siten että olen myös ihan päivisin siellä viikollakin :)

   Poista
 4. Onnea kovasti ja hienoa kun saman katon alta löytyy monta palvelua ja tukevat toisiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, kokonaisvaltaista palvelua <3

   Poista
 5. Onnea uusiin tiloihin. Ja, tuo sinun painonpudotus on kyllä huima juttu. onnittelut!

  VastaaPoista
 6. Wautsi wau! Sinä olet kyllä sellainen mimmi! Ihanaa, että autat muita <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää uskaltaa olla rohkea ja mennä eteenpäin <3

   Poista
 7. Sä olet kyllä niin huikeus!!! ♥ ♥ Ja onnittelut uusista tiloista!! :)

  VastaaPoista
 8. Onnea, kuulostaa mahtavalta kokonaisuudelta! <3

  VastaaPoista
 9. Onnea <3 Kuulostaa upealta kokonaisuudelta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.