Sisällön tarjoaa Blogger.

ARJEN PALASIA

Rakastan meidän arkea, sitä että osa viikosta kuluu päivisin kotona. Nautin niistä kiireettömistä aamun hetkistä kun ei tarvitse kiireessä herätellä lapsia ylös ja juosta pää kolmantena jalkana. Toisaalta myös tämä yrittäjyyden ja kotonaolon yhdistäminen on haastavaa ja pientä sumplimista toisinaan, siihen saimme onneksi kivan muutoksen sillä poika aloitti jokunen viikko sitten ihanalla yksityisellä perhepäivähoitajalla. Hän piipahtaa hoidossa kerran viikossa vajaan viiden tunnin ajan. Mukavan lempeä aloitus, mutta totuttelua se vaatii, uudet ihmiset, erilaiset tilanteet ja vielä niin pikkuinen jätkä, vaikka vuodenhan hän jo täyttää :) 

Nautin valoisista aamuista ja siitä kun lumet sulaa. Pian koittaa ihanat lämpimät aamut ja voi nautiskella aamun ensimmäisen kahvin ulkona terassilla. Elämä koostuu ihanista pienistä arjen palasista, joista pitää osata nauttia. 

Ihanaa päivää.16 kommenttia

 1. Kuinka ihanasti kiteytit arjen <3 arjesta kaikki lähtee :) arjelle siis <3

  VastaaPoista
 2. Arkea on suurimman ajan elämästä, siksi siitä pitää osata nauttia! Lumet sulaa hurjaa vauhtia myös täällä, mutta katupölyä on runsaasti. Kaikki järjestyy ajallaan, kadutkin puhdistuu ja kevät on täällä. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, pitää osata kiinnittää huomio positiivisiin seikkoihin <3

   Poista
 3. Teen itse neljä päiväistä viikkoa ja tuo yksi päivä kun saa olla kotona kuopuksen kanssa, eikä kiire minnekään. Ihanaa! Ja, tuo yksi vapaapäivä on juurikin tuota arjen suurta iloa, välillä pyjamassa syödään lounastakin. :) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullakin kuulostaa niin ihanalta arki ja varsinkin se yksi päivä kun ei ole kiire minnekään <3

   Poista
 4. Arki on ihmisen parasta aikaa! Mäkin rakastan meidän arkea, vaikka välillä tuntuu vähän liiankin vilkkaalta :) Mutta kivoja juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkkaitahan ne arjen päivät on, mekin just tultiin kotia asioilta ja aamulla ysiltä jo lähdettiin :D

   Poista
 5. Arki on ihanaa, kunhan se välillä katkeaa jollain pienellä kivalla. Ja nyt varsinkin lumien sulaessa ja auringon valon lisääntyessä arki on aina vaan ihanampaa, vietti sen kukin missä sattuu, töissä tai kotona tai koulussa.

  Aurinkoa päivääsi Johanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ne pienet lomat kotona ja arjenpyörityksen keskellä on luksusta, niitäkin pitää ehdottomasti olla <3

   Poista
 6. Samaa mieltä noista aamuista ja sen vuoksi olenkin kävellyt ja reippaillut nyt töihin. Reilussa puolessa tunnissa ehtii saada liikuntaa ja happea mukavasti. Ihanaa, kun kevät tulee. Sinulla on mukavasti, kun saat olla arkena kotonakin pienokaisen kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, puolessa tunnissa ehtii hyvin saada mukavasti pienen happihyppelyn :)

   Tänään onkin vapaapäivä ja ajateltiin ulkoilla ihan koko päivä, tosin eilen oli vähän kylmä ilma, toivottavasti tänään jo lämpimämpi :)

   Poista
 7. Vielä kotona olevana nautinkin juuri noista aamuista...esikoisen aikaiset kerhoaamut parina päivänä toki pitävät kiinni todellisuudessa ;) ja toisaalta sitä toisenlaista arkea jo välillä alkaa kaipaamaan vastapainoksi... sopivassa suhteessa molempia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis sama juttu meillä, neidin kouluaamut rytmittävät arkea :) Täytyy sanoa ,että kyllä minäkin kaipaan jo arkipäivien työntekoa :D

   Poista
 8. Itsellä on myös arkivapaita, ne on ihania. Toisinaan tulee vaan oltua, toisinaan siivoan. Mukavia Kevätpäivä! Mistä muuten keittiön purjerengaskappaverho on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verho on ostettu Hemtexiltä :)

   Ihanaa kevätpäiviä myös sinulle Annu :)

   Poista

Kiitos kommentista.