Sisällön tarjoaa Blogger.

KEVÄTTÄ LASITERASSILLA

Voi miten aurinko helliikään nyt oikein olan takaa. Eilinen päivä vietettiin ulkosalla terassia siivoillen ja tämä päivä ei ole tehnyt poikkeusta. Vuoden ensimmäiset kahvit on nautittu ja välipalat syöty auringon paisteessa lasiterassin suojissa. 

Kyllä oli yksi parhaimpia päätöksiä hankkia viime kesänä Lasiluxilta tämä terassin lasitus, kyllä se niin paljon pidentää ulkona oloaikaa, niin keväästä kuin syksystäkin. 

Rottinkiset tuolit haluaisin vaihtaa hieman pienempiin ja itseasiassa yhdet kivat bongasinkin rautakaupasta, mutta en raskinut niitä vielä ostaa :D Niissä oli ihanan pastelliset pehmusteet ja sopisivat kauniisti ulos, sillä siellä saa olla väriä, vaikka olisihan se harmonia terassillakin värien suhteen kiva, mutta kodin jossain tilassa pitää saada nauttia vähän pastellisävyistä :D
12 kommenttia

 1. Ihanan aurinkoinen terassi! Kovin on kutsuvan näköiset nuo rottinkituolit. Pehmoiset :) Tuollaiset olisi kivat parvekkeellekin.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. On se ihana ja ihanan lämmin näin kun paistelee aurinko <3

   Poista
 3. Mie varmaan asuisin tuolla lasitetulla terassilla. Ihanaa olis mennä ottaan pikku päivätirsat. Kiva kun saatiin aurinko. Täälläkin ollut tänään +15 astetta ja heti ollut jotenkin eri fiilis. Aurinko tekee kyllä ihmeitä.

  VastaaPoista
 4. Näyttää ihanalta. Mulle kelpais nuo tuolit!

  E

  VastaaPoista
 5. Kaunista ja ihana kun terassilla voi jo viihtyä. Tänään melkein kymmenen astetta lämmintä ja aurinko niin nautin kahveet terassilla.

  VastaaPoista
 6. Tuollainen lasitettu terassi on varmasti kiva ja pidentää aikaa terassilla. Niin, ja kaunis terassi teillä. Toivottavasti lämpimiä kevätpäiviä on jatkossakin!

  VastaaPoista
 7. Mekin otettiin pihakeittiö käyttöön alkuviikosta ja käytiin syömässä siellä välipala. Lasitus ja pihakeittiöt on niin ihanuutta!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana tuo teidän terassi ja täytyy sanoa, että ilmat ovat olleet mitä mahtavimmat <3

  VastaaPoista
 9. Ihana terassi kerrassaan!
  Iloista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 10. Ihana terassi! Haaveilen lasitetusta terassista, kenties joku päivä :). Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.