Sisällön tarjoaa Blogger.

KLASSISIA KUOSEJA KEVÄISEEN MAKUUHUONEESEEN

Kaupallinen yhteistyö: Vallila

Moni tietää ihastuksestani Vallilan kuoseihin. Tähän asti olen uskaltautunut näkyvissä huoneissa valitsemaan vain musta-valko-harmaansävyisiä kuoseja lähinnä verhojen modossa. Musta-valkoiset hieman graafisemmat kuviot ovat tuoneet vähän jotain kerroksellisuutta ja erilaista muutoin simppelisti sisustettuihin tiloihin.

On ollut hienoa uskaltaa kokeilla Vallilan värillisiä printtejä tämän kevään blogiyhteistyön aikana. Rajoja pitää rikkoa, mutta se on tehty melko lempeästi, jotta kyllästyminen ei pääse iskemään sävyjen vuoksi. 


Jos siis keväisen ilmeen kaipuu on suuri, mutta uskallus ei riitä tekemään radikaaleja ratkaisuja, täytyy tehdä jonkinlaisia kompromisseja. Nämä Vallilan sinilintu pussilakanat toivat juurikin sen keväisen tunteen kodin sisätiloihin aiheuttamatta kuitenkaan sitä kyllästymistä, joka vallitsisi samantien jos olohuoneeseen toisin jotain sinisen- tai roosansävyisiä tekstiilejä.


Sinilintu-pussilakanoiden kesäinen kuosi on Vallilan suunnittelija Tanja Orsjoen suunnittelema. Kuosissa esiintyy toinen toistaan kauniimpia kukkia sekä päähenkilö, sinitiainen, istumassa kukinnon reunalla. Kuosi on hyvin klassinen kukkakuosi pehmeine ja lempeine muotoineen sekä kauniin piirrosjälkensä ansiosta. Sinilintu on yksityiskohtaisesti kuvattu, näyttävä kokonaisuus.


Voisi kuvitella, että moni samaistuu värien käyttämiseen juuri pussilakanoiden muodossa makuuhuoneessa, siellä ne eivät näy kokoaikaa eivätkä ole jatkuvasti katseen alla ja näin ollen neutraaleja sävyjä sisustuksessaan suosiva ei pääse kyllästymään. Ainakin meillä tämä tällainen lempeämpi sävyjen käyttö sisustaminen on ollut hyvä ratkaisu. 

Kuten esimerkiksi se kodinhoitohuoneeseen laittamani Vallilan Elle kappa, ihanan räväkkä keltainen ja edelleen se siellä auringonkeltaisine sävyineen tuo pirteyttä tilaan. Kyllästyminen ei siis iske kun valitsee sävyt juuri sellaisiin tiloihin, missä ne eivät ole kokoailaa katseen alla, toimii ainakin minulla.


Tyttäremme luoma upea taideteos komistaa myös makuuhuoneemme seinää, tosin auttamatta se on ihan liian pieni taulu seinälle, mutta kunnes tytöllä seuraavan kerran inspiraatio iskee, mennään tällä teoksella kohti kesää. 


Onhan tämä Sinilintu kuosi hieman romanttinen, mutta makuuhuoneessa se ei häiritse ollenkaan. Hieman kutkuttelisi hankkia Vallilan Artisokka pussilakanasetit, sillä vihreä-turkoosisävyiset lakanat voisivat olla upea pari taustalla olevan harmaan seinän kanssa.Ihanaa torstaita, huomenna päästäänkin taas viikonlopun viettoon ja toivotaan aurinkoisia kelejä ihan joka puolelle suomea :) 8 kommenttia

  1. Oi kuinka ihana kesäinen kuosi <3 tulee niin kesäaamut mieleen :) nuihin on varmasti ihana pujahtaa nukkumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, kesäiset aamut kun linnut laulaa ja on lämmintä :)

      Poista
  2. Tuo tyttäresi maalaama taulu on kyllä hieno!
    Totta, lakanoilla voi vähän irrotella värienkin kanssa. Saa välillä piiloon, ei kyllästy.
    Aurinkoista torstaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana <3

      Just niin, voi irrotella kun ne saa piiloon, ei kyllästyminenkään iske :)

      Poista
  3. Noi on kyllä tosi sievät ja ihana piristys värimaailmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat ovat kyllä ja vähän tuovat kevääseen väriä ja piristystä :)

      Poista
  4. Kauniita kuvia. Tyttäresi on kyllä valtavan taitava. Kaunis taulu :) Olen jo pitkään lueskellut blogiasi. Nyt uskalsin minäkin pistää oman blogin pystyyn. Kiitos inspiraatiosta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.