Sisällön tarjoaa Blogger.

OLOHUONEEN MUUTOKSIA

Kauan odotettu sisustuskärpäsen purema pääsi yllättämään eilen, täytyy sanoa, että ihanaa ja todellakin terapeuttista oli jälleen sisustella :D

Olohuoneessa pariovien eteen sijoitettu sohva on edelleen mieleeni ja luulen, että sen paikka ei siitä muutu, sen verran kiva se siinä on, vaikkakin peittää hieman mukavaa näkymää makuuhuoneeseen. Työhuoneessa vierassohvana toiminut sohva pääsi olohuoneeseen myös, sillä kokeilin tällä kertaa sijoittaa television ikkunoiden eteen, jossa se ei ole itseasiassa koskaan ollut. 

Omasta mielestäni järjestys toimii aika kivasti, vastakkain asetellut sohvat luovat selkeän seurusteluryhmän. Joskushan meillä on ollut toinenkin tuollainen ikean Kivik sohva pienemmässä koossa, mutta jotenkin kivikin matalaselkäinen sohva ei istunut korkeaa seinää vasten, se näyttää vähän sellaiselta pikkuruiselta ja siltä, että sohvan selkänoja ikäänkuin loppuisi kesken. Tämä vierassohva toimii mielestäni korkeamman selkänojan ansiosta todella paljon paremmin tuota seinää vasten. Voisihan sohva olla tietysti kauniimpikin ja selkeämpi, mutta tässä elämäntilanteessa hoitovapaalla ollessa ei uusia hankintoja tehdä, joten näillä mennään mitä on :D Vierassohvan päällä on ihan elloksen valikoimista hankittu irtopäällinen, sillä sohvan alkuperäinen sävy on beige. 

Kyllä pienetkin ja olemissa olevilla tavaroilla saa piristystä itselle ja kotiin, olen tyytyväinen ja iloinen muutoksesta.


14 kommenttia

 1. Kiva muutos ja juurikin pienillä olemassaolevilla jutuilla. Niin sisustelun tulisikin olla, ei kokoajan voi olla ostamassa uutta.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri. Itse olen kyllä joutunut tekemään paljon töitä sen eteen, että en kokoajan osta uutta. Mutta viime vuonna tekemäni karsinta sai siis heräämään tähän uuteen ajattelutapaan, että aina ei tarvita uutta, että tulee kiva ja piristävä muutos :D Ja hei, mä en ole ostanut sitä "krääsää" , olen ylpeä itsestäni <3

   Poista
 2. Kaunis mustan ja valkoisen liitto. Itsellänikin sisustuskärpänen puraisi olohuoneen suhteen. Useamman vuoden rauhassa ollut olohuone saa kyytiä oikein kunnolla uusilla hupuilla ja matolla kunhan valmistuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella ihanalta <3 tämä kevät on kyllä sellaista uudistuksen aikaa :D

   Poista
 3. Nyt näyttää tosi kivalta!! :)

  VastaaPoista
 4. Piristävä muutos, näyttää hyvältä! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. Hyvä idea koettaa nuin <3 ja ei ollenkaan hassumpi :) mahtavaa kun on mahdollisuuksia pyörittää huonekaluja, se on yksi oma haave seuraavaan kotiin :)

  Ihanalta näyttää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkos teillä suunnitelmia vaihtaa isompaan :) ? Onhan se kiva kun on enemmän tilaa, mutta ainahan sitä saisi olla enemmän :)

   Poista
 6. Minä taas in piitkästä aikaa ostanut uutta. Olen sellanen tavaran kierrättäjä ja tesktiilit jne kiertää huoneesta toiseen tai on välillä jäähyllä ja nostan esiin, mutta nyt tuntui että jotain uutta on saatava :)

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää!
  Minusta myös kivaa, ettei aina tarvi ostaa uusia juttuja, jo olemassaolevia kun vähän liikuttelee, niin saa uudenlaisia tuulahduksia sisusteluun :)

  VastaaPoista
 8. Hei Johanna!
  Monesti olen ihaillut noita teidän lasipariovia ja itsellä on haaveissa myös sellaiset, sitten joskus! :)
  Kuinka leveät nuo teidän ovet on? Olen mittaillut ja mietiskellyt minkä kokoiset minulle kävisi ja en ole vielä edes ottanut selvää minkä levyisiä on saatavilla?
  Kaikin puolin kotinne on ihana ja yllättäin sisustustyylisi / makusi on hyvin lähellä omaani, miellyttää siis silmää! :)

  Ihanaa kevättä!

  -Riitta

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.