Sisällön tarjoaa Blogger.

SILMIIN SÄIHKETTÄ

Uskaltauduin ottamaan volyymiripset ja näin parin päivän käyttämisen jälkeen olen ihan myyty, miten helppoja aamut onkaan ja kuinka "valmiilta" sitä näyttää jo oikeastaan heti yön jäljiltä :D Itse laitatutin siis volyymiripset, joissa käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei rasita omia ripsiä ilmeisesti sen enempää kuin klassisetkaan ripset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. 

Eka päivä oli totuttelemista sen osalta ettei hiero silmiä, mutta pian siihenkin alkoi tottumaan ja nyt on jo ihan luonnollinen olo :)

Tällaista tänne, ihanaa viikonloppua kaikille. Täytyy jo hieman huokaista, että ihanaa kun ensiviikolla koittaa taas normaali arki kun mies palaa loman jäljiltä töihin, tulee päiviin selkeät rytmit :)

22 kommenttia

 1. Wau mikä muutos, upealta näyttää. <3 Aurinkoa viikonloppuun Johanna ja kyllä ripset vaan kruunaa silmien katseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin mieletön muutos ja näin pienellä jutulla kuin ripset :D Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Minusta ne näyttää hieman raskaalta, kenties liikaa voolymiä. Vai näyttääkö ne vain kuvassa siltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, raskailta eivät tunnu, enkä itse koe että olisivat raskaannäköiset :D Tosin en ole ennen kiinnittänyt kenenkään ripsiin ja pidennyksiin huomiota joten en osaa oikein verrata mihinkään :D Joskus olen nähnyt niitä klassisia ripsiä ja minusta ne näyttävät aika tönköiltä :)

   Poista
 3. Hei ja anteeksi, jos olen nyt ilonpilaaja. Miten kauniit ovat nuo omat tummat ripsesi,ehdottomasti kauniimmat kuin volyymiripset. T. Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä kuule tästä pahoita mieltäni, jokaisella on oikeus mielipiteeseen :D Omissa ripsissä ei tosiaan mitään vikaa ollut, halusin kuitenkin sellaista että ne näyttää kaarevilta.. kaikkea pitää kokeilla :D

   Poista
 4. Kauniit ovat. Itse en tiedä uskallanko kokeilla. Katsotaan, ei tiedä vaikka jo ensi viikolla ajatus olisi toinen! :) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä minullakin meni aikaa, että uskaltauduin ottamaan :D Mutta ihanat ovat <3

   Poista
 5. Ihanat ripset! Minä otan joka kevät itselleni ripset, että saa kevään ja kesän olla ihan rennosti ilman meikkiä :) Sulla korostuu entisestään kauniit silmät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Itsekin olen nyt pari aamua ihastellut sitä kuinka "valmiilta" sitä näyttää kun on ripset valmiina :D

   Poista
 6. Kauniilta näyttävät ja itsekin voisin ottaa tuollaiset, mutta aina pakostakin rupean ajattelemaan että näyttääkö "alastomalta" sitten kun nuo ovat tippuneet pois, sillä ikuisethan noi ei ole. Miten usein niitä pitää huoltaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se voi tosiaan olla, että tulee alaston olo jos jossain vaiheessa ottaa pois :D HUoltoväli on 4-5 viikkoa

   Poista
 7. Vähän liian massiiviset. Meni ehkä omaan makuun jo överiksi. Tuntuu, että tämän trendin aallonharja on jo mennyt.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat ripset ja muutenkin olet kyllä tosi kaunis.

  VastaaPoista
 9. Hei, hyvä se on uskaltaa kokeilla jotain uutta ja sähäkämpääkin "hiirulaiskauden" jälkeen. Enkä usko, että sulla huolta myöhemmin olla ilmankaan, olet oikein suloinen ja luonnon kaunis nuori nainen, sekä aito olemisessasi:) t. eräs keski-ikäinen äippäliini

  VastaaPoista
 10. Onpa kyllä ihanat. Mieki niin haluan noita ripsiä mutta pitäisi vain löytää laittaja joka ei väkisin halua tehdä sitä tuksu efektiä. Kerran olen kokeillut ja saanut juurikin ne tuksut.

  VastaaPoista
 11. Oi vau, mitkä säihkysilmät! Vois olla aika ihanat kesäksi, kun ei tarvitsisi miettiä ripsareita. Itselläni tulee helposti silmätulehduksia, joten en ole uskaltautunut kokeilemaan, vaikka mieli on tehnytkin.

  Ihanaa lauantaita! <3

  VastaaPoista
 12. Kauniit on ripset ja täytyyhän niiden näkyä, miksi muuten niitä kannattaisi laittaa! Piristää varmasti päivää ja ovathan ne ihanan helpot.
  Olisi mukavaa nähdä kun hymyilet niin että hampaat näkyy, niitä kuvia en ole tainnut koskaan nähdä ;) ? Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.