Sisällön tarjoaa Blogger.

TUUHEUTTA RIPSIIN

On ihana tunne kun on sinut itsensä kanssa, on tyytyväinen omaan itseensä ja siihen mitä peilistä näkyy. On ollut hienoa huomata itsessä se suuri asia, että ennen itseään kohtaan välinpitämätön nainen on alkanut huolehtimaan myös ulkoisesta hyvinvoinnistaan sekä kauneudestaan. Nämä on uusia tilanteita, joiden keskellä ja parissa yritän opetella uusia asioita.

Olen monesti miettinyt mielessäni, että miksi naisellisuuden ja ulkonäköön panostaminen on ollut niin vastenmielistä. Miksi ennen ei ole välittänyt ollenkaan siitä miltä ulos mentäessä näyttää, tulin siihen tulokseen, että se on juurikin se tyytymättömyys itseensä ja jos et itse ole tyytyväinen peilikuvaasi jää hyvinvointi elämässä sijalle 1001 (ainakin itsellä).

Mutta tänään on tarkoitus panostaa itseensä luvassa on siis jännittävä päivä. Ensimmäistä kertaa elämässäni otan ripsipidennykset, volyymiripset. Täytyy myöntää, että tällä hetkellä jännittää ihan super paljon, en oikein tiedä miksi, ehkä pelkään omien ripsieni puolesta :D Olen niin monesti halunnut laittaa pidennykset, saaden hieman tuuheutta ja volyymiä ripsiin ja tänään koittaa se päivä.Olen niin monet kerrat ihaillut upeasti kaartuvia runsaita ripsiä, joten eilen päätin, että varaan ripsipidennykseen ajan. 

Valitsin tosiaan ripsipidennyksiksi volyymiripset. Volyymiripsissä käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Volyymillä saadaan siis pituuden lisäksi huomattavaa tuuheutta luonnostaan harvoihin ripsiin. Uusien ripsipidennyksien tekemiseen menee kuulemma noin kolme tuntia. Sen verran on pakko paljastaa, että tein hieman taustatyötä ennen kuin uskalsin varata edes koko aikaa :D Otin selvää meidän Berit-Annen kädenjäljestä ja siitä millaisia volyymiripsiä hänen käsistään on syntynyt :D Kieltämättä kuvien perusteella hän on tehnyt upeita ripsiä, joten varasin ajan. Huomenna sitten nähdään miltä lopputulos minun ripsissäni näyttää, ehkä saatte iltapäivällä jo kuvia instaan nähtäväksi :D

Kuvassa Kaakkurin Kauneuskeskuksen Berit-Ann

21 kommenttia

 1. Itse haluaisin myös laitattaa ripset mutta pelkään Tukiais efektiä. Sellaisia ei kiitos minulle. Luumuttaren Sannalla oli ihanat ripset ja niiden laittoa voisin jopa harkita. Jään odottelemaan sun kuvia ja kokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukiaisella taitaa olla niin mahdottoman pitkät ne ripset, mä laitatutin sellaiset joita yleensä käytetään siis pituudessa :)

   Poista
 2. Hyvät tulee varmasti, innolla oottelen myös kuvia!

  VastaaPoista
 3. Suosittelen lämpimästi volyymeja! Ihanan pehmeät ja kevyet silmälle, niin ja niin kovin kaareutuvan kauniit. Tottahan omat ripset on niiden jälkeen töpöt ja saattaa tulla rakoja omiin ripsiin, mutta onneksi ne ovat uusiutuva luonnonvara ja kasvavat yllättävän nopeasti ennalleen! Tsemppiä ja ihania hetkiä uusien ripsien kans, haluan kyllä ehdottomasti nähdä kuvia sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on super ihanat <3 hetki menee varmasti tottua pidempiin ripsiin :)

   Poista
 4. Täälläkin olen välillä haaveillut tuuhennuksista, mutta eipä mun herkät silmät taida sellaisia koskaan saada.. Kuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
 5. Jään odottelemaan kuvia sinun pidennyksisitä. Jospa itsekin laittaisi. Tosin täällä hieman samat fiilikset kuin Nannillakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihan turhaan pelkäätte tukiais efektiä :D minä oon ainakin super tyytyväinen :)

   Poista
 6. Hei täältä keskisuomesta, on ollut ilo lukea blogiasi.Sinulla tai teillä on kaunis koti.
  Onnea sinulle suuresta elämän muutoksesta ja ihanista lapsista.
  Minä olen jo mummi ikää on yli viisivuosikymmentä, mutta silti elän täyttä elämää. Painon kanssa painin, mikä minua mietityttää hyvin paljon. Koskaan en ole ollut sairaaloisen lihava, mutta tälläkin hetkellä painoa on liikaa 5kg jotta olisin ihanne tai normaalipainoinen. Kun painoa tulee ei huvita ostaa vaatteita, tai jos ostaa miettii pitkiä tunikoita että makkarat vatsalla peittyisi. Nyt kun olen saanut viisikiloa pois,vaatteet alkaa kiinnostaa ja kaikinpuolin itsetunto nousee.Pidän huolta kyllä kasvoistani, pidän liikkumisesta ulkona!Jos olisin lähempänä, tulisin vastaanotollesi paino asioissa.
  Näillä ajatuksilla vähän selavasti kirjoitettuna!
  Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta että jo pienikin painonpudotus saa aikaan tyytyväisyyden tunnetta ja sen että viihtyy itsensä kanssa <3

   Poista
  2. Minulla on ollut ripsien pidennykset jo puolitoista vuotta.Aivan koukkuun jäänyt.Ovat aina huolitellun näköiset,ei tartte laittaa ripsaria.Aluksi oli totuttelua ettei hankaa silmiä.Ja suihkun tai saunomisen jälkeen vaatii harjauksen että saa ripset erilleen toisistaan.Huolto aina 3-4 viikon välein.Olen ollut tosi tyytyväinen.

   Poista
 7. Simäsi on kauniit todella,kauniissa kasvoissasi!

  VastaaPoista
 8. Voi nuita hiuksia, tuo värjäys on kyllä aivan ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vaatisi jo uutta käsittelyä :D

   Poista
 9. Minulla oli viime talvena pidennykset. Aivan ihanathan ne on <3 Ainoastaan nukkuminen niiden kanssa tympäisi kun piti hieman kuitenkin räpsyttimiä varoa. Mutta olihan se helppoa elämää. Heti aamulla näytti hyvältä kun oli upeat ripset ja kulmatkin värjäytin tuolloin. Nyt olen himoinnut pidennyksiä takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varoahan niitä jonkun verran täytyy ja alussa pitää opetella että ei hiero silmiä :D

   Poista
 10. Mulla on kerran ollut pidennykset ja ne olivat kyllä tosi kivat! En vain jaksa käydä huolloissa!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se ole kuin maata pedillä kun huollattamassa käy :D :D

   Poista

Kiitos kommentista.