Sisällön tarjoaa Blogger.

USKALLATKO UNELMOIDA JA TOTEUTTAA HAAVEET ?

Niin se helmikuu sujahti ja maaliskuu starttasi. Helmikuu oli kyllä taas sellainen muutosten kuukausi. Isoja asioita tapahtui ja oli ratkaisuja tehtävä, sillä jos eteen tulee jotain sellaista, joka täytyy ehdottomasti avoimin kortin katsoa ja kokea, siitä ei voi kieltäytyä. Elämässä pitää olla hieman rohkea, pitää uskaltaa hypätä kohti tuntematonta, elää hetkessä ja nauttia. 

En sano sitä, etteikö tällä hetkellä jännitä tai hieman pelota olla hoitovapaalla parin sadan euron kuukausi " palkalla", mutta ajattelen ja sydämestäni toivon, että ne tekemäni hyvät asiat tuovat tässä vaiheessa minulle sitä hyvää takaisinpäin, ehkä, tulevat kuukaudet sen näyttävät. Yrittäjyydessä on aina omat riskinsä, mutta vastakohtana myös hyvät puolet, joten luottavaisin mielin katson mitä maaliskuu tuo tullessaan :) On kuitenkin mahtavaa kokeilla siipiään kokopäiväisenä yrittäjänä, silti samalla mahdollistaen sen että voin olla lasteni kanssa kotona.

 
Millainen sinä olet; uskallatko hypätä kohti tuntematonta, ottaa uuden tai ainakin toisen suunnan elämässä ja tehdä juuri sitä, mistä unelmoit ja sitä mitä haluat ? Luopua mahdollisesti siitä tutusta ja turvallisesta ja siirtyä kohti tuntematonta? Uskallatko innostua ja antaa mennä, kohti unelmaa ?
Oman laihdutusprojektini aikana tuli tunne siitä, että haluan sydämestäni auttaa muita samassa tilanteessa olevia henkilöitä. Se tunne on yhä edelleen ja päivääkään en ole katunut hyppyä suht tuntemattomaan aloittaessani valmentajana. Jokainen päivä ja jokainen hetki on erilainen, nautin suunnattomasti työstäni, iloitsen muiden onnistumisista ja elän, siis jos työ voi antaa näin paljon niin olen löytänyt etsimäni. 

Olen äärettömän onnellinen siitä tilanteesta, että pääsin osaksi kauneuden- ja hyvinvoinnin palvelukeskittymää. Olen ihan mielettömän innostunut siitä, että minulla on oma työtila, jossa vastaanotan asiakkaitani. Olen siis vähän iloinen joka asiasta, mutta en jaksa salata sitä, vaikka sanontahan kuuluu " kell onni on, se onnen kätkeköön" :D


23 kommenttia

 1. Sinun työsi kuulostaa mielenkiintoselta ja on huippu juttu, että nautit siitä! Mukavaa loppuviikkoa ja kivaa tätä päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, nautin kyllä työstäni <3 Ihanaa viikkoa sinulle myös

   Poista
 2. Minäkin olen aina rohkeasti suunnannut unelmiani kohti ja tehnyt suunnanmuutoksia elämässä :) Minusta on innostavaa ja inspiroivaa lukea toisten tarinoita heidän toteutuneista unelmistaan <3 Pitää uskaltaa unelmoida ja tehdä töitä unelmiensa eteen.
  Onnea sinulle yrittäjyyteen <3 Itse en osaisi kuvitella meneväni muualle palkkatöihin kun tähän perheyrittäjyyteen on lähtenyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaikka kyllähän se vaatii rohkeutta, olla menemättä päätyöhön josta olisi takuuvarma palkka. Pitää olla tietynlainen ihminen että pystyy vastaanottamaan myös stressiä eri tavalla :) katsotaan mitä tulee :)

   Poista
 3. Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat toteuttaa unelmiaan :) Ihanaa, että olet rohkea ja uskon, että pääset vielä pitkälle :) Itse unelmoin, mutta rohkeus puuttuu ja se usko itseenäs. En usko, että pystyisin kuitenkaan siihen mistä haaveilen, joten siirrän haaveet taka-alalle ja jatkan samalla lailla kuin ennenkin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta et voi kuitenkaan tietää onnistuisitko jos et kokeile siipiäsi <3 aloita lempeästi, pitäydy tutussa ja turvallisessa, ota rinnalle se unelma <3

   Poista
 4. Äitiyslomalla/ hoitovapaalla taitaa juurikin olla aikaa pohtia näitä kysymyksiä... ;)
  Hienoa, että olet uskaltanut toteuttaa haaveitasi, arvostan! <3
  Tsemppiä tulevaan ja kivaa päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksystä asti olen ollut yrittäjänä äitiysloman ohella ja piti tehdä päätös jatkanko hoitovapaalle olemista vai palaanko päätyöhön, valitsin vaikeamman tai haastavamman tien :)

   Poista
 5. Onnittelut uudelle yrittäjälle, uudessa työssäsi! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka siis yrittäjyys ei sinänsä uusi asia ole, jännittävää silti :)

   Poista
 6. Jos haluaa jotain muutosta, on uskallettava hypätä kohti ns tuntematonta. Toteuttaa haaveensa. Itse lähdin toteuttamaan haavettani kolme vuotta sitten, rohkeutta ja työtä se on vaatinut, mutta antanut myös paljon. Onnea ja tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että sinäkin olet toteuttanut haaveita ja unelmia <3 Työtä se vaatii, mutta kaikki on sen arvoista <3

   Poista
 7. Mä olen niiiin iloinen sun puolesta, että olet löytänyt ihania juttuja elämääsi ja varsinkin tuo muiden auttaminen! Siitä ei voi tulla muuta kuin hyvälle tuulelle <3

  Pärjäät aivan varmasti niin kuin kaikessa muusssakin mitä teet <3

  VastaaPoista
 8. Uskallan ja oon hypännytkin :) Kerran sitä täällä vaan eletään ja mietitään ihan liikaa vaan sitä että entä jos se ei onnistukkaan kun pitäis ajatella että entä KUN se onnistuu! :)
  Itselle on avautunut ihan uudenlaisia tuulia ja mahdollisuuksia kun äitiyslomalla päätin lähteä kokeilemaan uusia juttua.
  Onnea ja menestystä uusiin tuuliin, oon tosi iloinen puolestasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, pitää rohkaistua ja uskaltaa, ettei jää harmittamaan :)

   Poista
 9. Onnea valitsemallesi tielle! Teetkö yhtä pitkää päivää, mitä kauneuskeskus on auki? :)

  EOS

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy kokeilla siipiään :D

   Poista
 11. Onnea matkaan! Itse juuri juttelin erään ystäväni kanssa, että mitä tekisimme, jos voisimme valita ihan mitä vaan. En minäkän enää valitsisi nykyistä päivätyötäni, vaan perustaisin terveyskahvilan, jossa tarjoiltaisiin salaatteja ja smoothieita ja sen sellaisia. Aijai, mikä haave, mutta näinä aikoina ja varsinkin tässä kaupungissa haaveeksi taitaa jäädäkin. Onneksi blogin puolella saa sitten toteuttaa itseään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea haave sinulla, olisin vakiasiakas :)

   Poista
 12. Ihanaa rohkeutta! Mä heittäydyin virran vietäväksi alkuvuodesta, jäin pois töistä työttömäksi ja aloin toteuttaa oma unelmaani sisustuksen aaralla. Eihän tästä mitään makseta mutta mieluummin nautin siitä misrä tykkään kun olen töissä minulle aivan väärässä paikassa! Ehkä tämä sisustushömppä vielä joskus tuottaa hedelmää ja saan siitä elantoni! 😍 Elämä on lyhyt ja siitäkin vuosia hukkasin...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.