Sisällön tarjoaa Blogger.

GRANIT AVAA MYYMÄLÄN OULUUN

Vihdoin ja viimein se on totta, kauan huhuttu asia, että Granit avaisi myymälän Ouluun on nyt toden teolla totta. Kauppakeskus Valkea valmistuu ja Granit avaa uuden myymälän Valkean kauppakeskukseen ihan kaupungin ytimeen paraatipaikalle. 

Moni sisustaja, jotka Helsingin reissuilla Granitin liikkeessä ovat käyneet tietävät, millainen sisustajan taivas kyseinen myymälä on, joten en malta pidätellä iloani siitä, että vihdoin myymälä löytyy myös meidän Pohjois-Suomessakin asuvien lähettyviltä. 

Granit viettää avajaisiaan torstaina 14.4. klo 16-18 Kauppakeskus Valkeassa, jossa paikalla olen myös minä ja bloggaaja kollegani Hannele Kokit ja Potit blogista. Tulehan moikkaamaan ja jututtamaan jos olet piipahtamassa avajaisissa :)Granitin tuotteet on ihania, kerran Helsingin myymälässä käyneenä liikkeen tunnelma on kaunis. Muutamia Granitin tuotteita meidän kotoa löytyykin, kuten tämä kaunis kattovalaisin suurella hehkulla löytyy kodinhoitohuoneemme ikkunasta, jossa se antaa kaunista valoa illan hämärtyessä. 


Nyt toimistotöitä kotona tehdessä tämä paperien säilytykseen tarkoitettu lokerikko on ollut todella tarpeellinen. Lokerikkoon mahtuu hyvin kuukauden paperit ja ne pysyy järjestyksessä, eikä tarvitse tuijotella työpöydällä lojuvaa sekaista paperipinoa :)


Tässä vielä muutamia tuotteita Granitin valikoimasta, jotka itsellä täytyy ehdottomasti katsastaa paikan päällä torstaina. Naulakko tulisi todella tarpeeseen eteisessä oleville vaatteille. Ja pöytävalaisin sopisi täydellisesti työpöydälle. Terassin sisustuskin odottaa inspiraatiota ja alla olevat mustat ruukut olisivat kyllä täydellisiä kesän kukille, löytyisi siis kaikkea kivaa kotiin :)
 


En millään malttaisi enää odottaa tulevaa torstaita, että Valkea avaa ovensa. Sisustajien kannalta Oulussa on edetty hieman kyllä sellaista murrosvaihetta, paljon sisustusliikkeitä on lopettanut ja tarjonta on supistunut mielettömästi, joten uusien liikkeiden tuleminen on todella ihana ja odotettu uutinen.

Teille lukijoille olisi tarjolla nyt myös kiva alennuskoodi Granitin verkkokauppaan . Alennuskoodilla saat -15 % alennuksen yhdestä normaalihintaisesta kertaostoksesta verkkokaupassa. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin, eikä etukoodi koske Sjöstrand-kahvikoneita.

Edun saat käyttöösi koodilla granitoulu ja se on voimassa 15.5.2016 saakka.   


Avajaisten jälkeen saat myymälässä -20 % alennuksen normaalihintaisesta kertaostoksesta 30.4.2016 saakka mainitsemalla myymälässä minun blogini nimen.

Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin, eikä etukoodi koske Sjöstrand-kahvikoneita.

8 kommenttia

 1. Enpä oo pitkään aikaan käyny Granitissa. Se on sellainen paikka, että siellä on kaikkee ihanaa, mut sit ei kuitenkaan tiedä mitä ostais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se kannata mitään " väkisin " ostaa, jos mitään ei tarvi :D Siellä on ihana vaan nautiskella tunnelmastakin, mä teen sitä aika paljon täällä oulun liikkeissä :D Saatan kuvailla ja ihastella, mutta ostokset jää tekemättä kun ei tarvi mitään :)

   Poista
 2. Granit on kyllä aivan huippu liike :) ihan mahtavaa kun saatte Ouluun myös :) täytyykin itsekin piipahtaa joku päivä katsomassa kevät uutuuksia :)

  Sunnuntain iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, todella ihanaa kun saadaan granit Ouluun :)

   Poista
 3. Ihanaa sunnuntaita Ouluun. Pidän paljon Oulusta, tulee suhteessa paljon käytyä vuosittain, kaupungissa on asunut ja asuu paljon sukua. Veljeni asui ja opiskeli ja nyt poikamme asuu vaimonsa ja pienen pojan kanssa. On ihana että pohjoisen kaupunki saa sisustusliikkeitä ja kilpailu luo myös tasoa. Sinulla on ihana blogi. Kaikkea hyvää sinulle,onnellista kevättä. Tänään ajelemme Ouluun,katsomaan rakkaita kun on loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija kommentista :) Totta, kilpailu luo tasoa, mutta hieman harmittaa, että pienet liikkeet katoavat siis sellaiset, jossa ei ole ketjua taustalla..

   Ihanaa kevättä sinulle myös ja tervetuloa Ouluun :)

   Poista
 4. Tuo Granit avaa ovensa myös Turussa, jonne olen menossa viikon päästä. En malta odottaa, että pääsen hakemaan muutaman jutun :)

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit miten ihana juttu, en ollut isommin perehtynyt mitä liikkeitä Valkeeseen tulee. Onneksi parin viikon päästä tulen käymään täältä Kainuusta sinne. Ihana koti sinulla ja tosi kiva blogi. Aurinkoista kevättä sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.