Sisällön tarjoaa Blogger.

HIPPUSEN ENEMMÄN TAIKAA


Yhteistyössä Vaasan ja Indiedays

Sano se leivällä - kampanjan tarkoitus on kertoa tunteista leivän muodossa. Pienillä teoilla voi piristää omaa ja läheisten arkea ja tuoda päiviin hippusen enemmän taikaa. Päivittäin eteemme tulee hetkiä, jolloin voimme valita, millaisen arjen itsellemme luomme, suoritammeko kaiken kiireessä unohtaen olla hetkessä ja läsnä välillä puhelinta vilkuillen ja samalla montaa asiaa tehden vai istahdammeko oikeasti ajatuksen kanssa rauhassa vaikkapa samaan välipalapöytään lasten kanssa rauhoittuen ja nauttien lasten riemusta ja siitä hetkestä, joka on juuri sillä hetkellä käsillä, olemalla oikeasti läsnä, ilman muita häiriötekijöitä.


Sain loistavan tilaisuuden hieman harjoitella sitä rauhoittumista, läsnäolemista Vaasanin ja Indiedaysin yhteistyön myötä. Olisihan se mahtavaa, että tällaiset hetket tulisivat ihan takaraivosta ja olisivat osa perusarkea, mutta itsellä tulee sorruttua arjen kiireisten hetkien vuoksi nopeisiin ja samalla kaikkea muuta tehden välipalahetkiin, milloin täytän astianpesukonetta kun lapset syövät välipalaa jne. tuttua varmasti monissa perheissä. 


Vähän kuin salaa, tyttärestämme on kasvanut jo iso ja ymmärtäväinen tyttö. Välillä tuntuu, että kiire nopeuttaa vuosien vierimistä ja kaikki menee niin nopeaa, ettei meinaa edes tajuta ajan kulua. Meidän pojan syntymän jälkeen tyttö on saanut ihan liian vähän kahdenkeskistä huomiota, sillä vaativa poika vie kyllä kaiken keskittymiskyvyn mukanaan. Joten pieni hemmotteluhetki tyttärellemme tuli todella tarpeeseen.


Päätin yllättää tyttäremme tekemällä hänelle välipalaa hieman juhlavammin, muuttaa arjen luksukseksi ja antaa oikeasti arjen kiireen keskellä läsnäolevaa aikaa enemmän. Katoin pöydän kauniisti, tein Vaasan Taika TaikaRuis ruisviipaleista hänelle välipalaa. Sydämen mallinen leipä toimi osoituksena rakkaudesta ja samalla kerroin kuinka rakas hän on, vaikka kiire ja pikkuveli vie oman osansa kahdenkeskisestä ajastamme. TaikaRuis ruisviipaleet on viipaloitu täysjyväruisleipä, joka on pehmeä ja miedonmakuinen kuin vaalea leipä. Leipäviipaleet ovat runsaskuituisia ja maidottomia, todella hyvää.


Tytär oli oikein otettu juhlavasta välipalasta ja siitä kahdenkeskisestä ajasta jonka sai viettää kanssani ilman pikkuveljen häiriötä. Poitsun päiväunien jälkeen hän sai myös oman leipänsä ja pääsi ottamaan osaa erilaiseen välipala hetkeen. 


Vaikka arkinen kiire vaivaa monissakin perheissä on ihanaa toisinaan ehtiä nauttimaan siitä hitusen erilailla tehdystä välipalasta, se piristää kummasti kaikkien mieltä ja saa hymyt huulille. Ja se tilanne ja tunne kun on oikeasti läsnä, eikä samalla touhua kaikkea muuta on upea, pitäisi enemmän oppia pysähtymään, vaikka kiire on käsillä.

Sinulla on mahdollisuus käydä osallistumassa Instagram- kilpailuun, jossa jaetaan leivän taikaa. Julkaise oma leipäterveisesi Instagramissa hashtagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot 

@vaasan_leipomot arpoo instagram- tilillään 2 voittajaa joka viikon perjantai, jotka palkitaan herkullisin eväskorein (arvo n. 40 euroa). Tarkemmat

11 kommenttia

 1. Ihanat kuvat ja sydänleivät. Meillä on sama postauspäivä, tosin minulla jo kakkospostaus. Oma lemppari on myös tuo ruis. :) Sydämiä ja tähtiä on tehty täälläkin ja monesti tytöt pienempänä tekivät heppaleipiä heppamuotilla. Aurinkoista ja herkullista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ruis on hyvää :) Ihanaa päivää sinne teillekin <3

   Poista
 2. Ihana kattaus ja neiti varmaan oli onnellinen. Pienellä vaivalla ja keskittymällä siihen syömiseen yhdessä, on pieni arjen ilo.Pitäis itekki tuota ideaa noudattaa. Aina tuntuu, että on mukamasten kiire :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aina on mukamas niin kiire :) Tänään istuin samaan pöytään ja otin opikseni <3

   Poista
 3. Oih, ihania sydämiä! Tuo Taika Ruis on meilläkin suosikki. Meillä teinitytöllä aamut ovat aina ihan hirveän vaikeita, millään ei jaksaisi herätä kouluun. Taidankin yllättää hänet huomenna aamulla sydänleivillä, jos tulisi vähän helpompi huomisesta aamusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ajatus myös sinulla, mitä tyttö tykkäsiyllätyksestä ? <3

   Poista
  2. Kyllä ilmeestä päätellen meillä tyttö tykkäsi kovasti, kun pääsin yllättämään :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja maistuivat varmasi vielä paremmilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat hyviä, tuo leipä on niin pehmeää :)

   Poista

Kiitos kommentista.