Sisällön tarjoaa Blogger.

HYMY

Instagram seuraajat ovatkin saaneet viimepäivinä tai viikkoina huomata kuinka outo sisustuskärpäsen purema on päässyt iskemään ja kivahan se oli, että pitkästä aikaa se kärpänen puraisi :D

Kesää kohden kaipaa aina kepeän raikkaita ja kevyitä tekstiilejä, sellaisia verhoja, joista valo pääsee läpi ja huoneet kylpevät valossa kun mikään ei ole ikkunoiden edessä esteenä.


Vallilan Hymy verhot olivatkin itsellä luonteva valinta kesäverhoiksi, ne päästävät kaiken valon lävitseen tuoden raikkaan tuulahduksen. Kangas on ohutta ja toimiikin hyvin valoverhona.  


Hymy verho on muuten vallilan uutuussarjaa ja siihen kuuluukin toinen toistaan herkullisemmat sävyt. Silloin kun itse hankin nämä valkoiset verhot, en tiennyt muiden sävyjen olemassaolosta. Pojan huoneeseen olisi nimittäin voinut valita turkoosiakin, ehkäpä sitten toisella kertaa :) 

Pojan huone kaipailee vielä jotain muutosta ympärilleen, mutta katsotaan millaisia muutoksia ne ovat ja mitä ehtii toteuttamaan.  Yksi suuri rajoittava tekijä on piano, mutta lapset tykkää kovasti sillä soitella, joten se voi leikkihuoneen nurkassa toistaiseksi olla :DJos verhohankintoja on edessä niin vielä on voimassa vappuun saakka Vallilan verkkokauppaan alennuskoodi. 

Kampanjakoodilla SISUSTUSUNELMIA saat 20 % kerta-alennuksen Vallila.fi-verkkokaupasta. Etu koskee normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa 1.5.2016 asti. 


Syötä koodi ostoskorissa Kampanjakoodi-kenttään ennen lopullista tilausta.

12 kommenttia

 1. Ihanan ilmavan ja kesäisen näköisiä verhoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä ihanan raikkaat ja ilmavat <3

   Poista
 2. Ihanat kesäiset, utuiset värisävyt.Ihanaa Vappua! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo piano ja tuoli. Tykkään! Ja, verhot on ihanan kevyet. Aurinkoista vappua!

  VastaaPoista
 4. Ihanan kepeät verhot :) Noita voisi kyllä kesäksi harkita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo verhot on ihanat, oikein raikkaat ja kepeät <3

   Poista
 5. Kiitos, tilasin verhot heti aamulla! Valkoisen hymyn, olen keveiden verhojen yatävä talvellakin. Nyt on ihana uudistaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinäkin saat ihanan keveät kesäverhot <3

   Poista
 6. Ei uskoisi lastenhuoneeksi, kun matto on kokonaan valkoinen ja huoneen nurkassa nököttää piano. :D Olisipa kiva nähdä kuva toiselta puolen huonettakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään että lastenhuoneen kalusteet ja tekstiilit on valkoisia / värittömiä kun ne lelut on niin kirjavia. Pojallakin on punainen teltta ja kasa leluja huoneessa niin melkoisen levotonta tulisi värikkäillä tekstiileillä :)

   Poista

Kiitos kommentista.