Sisällön tarjoaa Blogger.

JOTAIN SINISTÄ

Sininen sävy on ollut pinnalla kodissamme ja varmasti monissa muissakin kodeissa silloin 2000 luvun alussa. Meidän silloisesta rivari kolmiosta löytyi ne maankuulut siniset unikkoverhot koristamasta silloisen keittiön ikkunoita. Tänään ei kuitenkaan mitään unikkoa ole nähtävillä, mutta sinistä kuitenkin. 

Työhuone/vierashuone koki tekstiilimuutoksen tässä jokin aika sitten. Sohvanpäällisen värjäsin tekstiilivärillä mustaksi ja tummansinisillä verhoilla hain vähän syvyyttä huoneeseen. Alunperin tarkoitus oli ryhtyä maalauspuuhiin, mutta ajattelin pelailla varman päälle ja todeta, että tekstiili muutokset saavat riittää.

Kaikkihan  oikeastaan lähti liikkeelle kahdesta taulusta. Tauluista, jotka ovat olleet varaston uumenissa monia vuosia. Taulut ovat mieheni edesmenneen isän jäljiltä / maalaamia, joten niitä ei ole raskittu hävittääkään ja nyt piti tehdä päätöksiä, että jäävätkö ne osaksi sisustusta vai jatkavatko ne varastossa elämäänsä :D Päädyttiin siis tuomaan ne esille, ihan siitä syystä, että mm. lapinpukutauluun liittyy ihan tarina. Siinä siis komeilee mieheni pienenä, jonka hänen isänsä on maalannut.  

Mutta tällaisia muutoksia täällä, ainakin työhuoneessa on kiva kodikas tunnelma tällä hetkellä, se on todella kiva. 8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kieltämättä itsekin tykkään tästä huoneesta tosi paljon :)

   Poista
 2. Mistä tuo pöytä? Ihana!

  VastaaPoista
 3. Sininen on kaunis väri, sen monine sävyineen: Ei vaan ole vielä meille kotiutunut uudelleen, tuon 2000-luvun alun ähkyn jälkeen. :) Ei tiedä koska palaa, voi olla että aikaisemmin kuin arvaankaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Ai teilläkin oli sinistä aikoinaan :D Koskaan ei tosiaan kannata sanoa ei koskaan :D

   Poista
 4. Rauhallinen tunnelma, sininen, varsinkin tuollainen tummasävy on kaunis:).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.