Sisällön tarjoaa Blogger.

KESÄÄ KOHTI

Valo, mikä ihana voimaannuuttava vaikutus sillä onkaan. Valoisat aamut ja illat, jotka saa aikaan sen, että tekisi mieli olla kokoajan vain ulkona. Pihalla lasiterassilla ollessa tuntuu jo ihan kesältä, sillä lämpö kipuaa iltapäivällä jo parinkymmenen asteen korkeuksiin auringon paistaessa. Piha on sulanut lumista ja kukkapenkkeistä alkaa nousta vihreää. Mieli tekisi kovastikin jo hieman istutella kukkasia ruukkuihin, mutta koitan malttaa mieleni. Tuntuuko teistä muista siltä, että kevät koitti tänä vuonna aikaisemmin kuin viime vuosina ? 

Kuvat nyt eivät tällä kertaa liity tapaukseen oikein millään tavalla, muutoin kuin sen valon osalta :)  En malta olla ihailematta ja huokailematta valon tuomia positiivisia ajatuksia ja sitä kun vuoden valoisimmat ajat koittavat taas ja ihmiset alkavat heräilemään talviuniltaan ja kömpivät ulos pihoille.   
8 kommenttia

 1. Kesä täälläkin mielessä, samaisia ajatuksia kirjasin myös blogiin :)
  Valolla on ihme voima kyllä :) eilen vapaalla en olisi millään malttanut tulla sisälle lenkiltä, sitä aurinkoa ja lämpöä olisi voinut vaan ihailla :)

  Mukavaa kevät päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sepä se kun ei malta enää olla sisällä :D

   Poista
 2. Aurinko tuo kyllä ihmeesti voimaa ja energiaa tähän arkeen. Pihalla olisi kiva jo kuoputella oikein kunnolla, mutta jotenkin nuo ensi viikonlopuksi ennustetut räntäsateet mietityttävät. Olisiko parempi antaa lehtien yms suojata vielä pieniä kasvien alkuja? En tiedä! Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, en ole vielä jaksanut kaivaa haravaa esiin :D Ei kai enää pakkasia tule, eihän :D ?

   Poista
 3. Musta taas tuntuu, että kevät on tänä vuonna myöhässä, ja niin se onkin, ainakin meidän pihassa: puutarhakalenteri kertoo, että viime vuonna tähän aikaan on jo krookukset kukkineet ja pyykkiä on kuivateltu ulkona. Tänä vuonna ei toivoakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, okei, saattaahan se olla :) Meillä tosin naapurit kuivailee jo pyykkejäkin ulkona :) Voihan se olla paikasta kiinni... en tiedä :) Pitäis itselläkin pitää tuollaista puutarhakalenteria :)

   Poista
 4. Valoisuus tekee todellakin ihmeitä! Mahti juttu, että kesä vielä kokonaan edessä! Teillä on kaunis olkkari nyt!

  Mukavia päiviä Johahanna <3

  VastaaPoista
 5. Valo on nyt parasta tähän aikaan kotona. Kiva katsella varjoja ja nekin tekevät oman tunnelmansa kotiin. On tämä ihanaa aikaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.