Sisällön tarjoaa Blogger.

KEVÄÄN KAUNEUSILTA KAAKKURISSA

Kaipaatko vinkkejä hiustenlaittoon, meikkaukseen tai muutoin esimerkiksi pientä apua juuri sinulle sopivan huulipunan valintaan tai haluatko opetella kädestä pitäen kuinka loihdit itsellesi arkisen meikin ? 

Järjestämme Kaakkurin Kauneuskeskuksessa maksuttoman kauneusillan, jossa sinua opastetaan kädestä pitäen millä tavoin saat huolitellun ulkonäön helpoin pienin konstein. 

Tule ihmeessä moikkaamaan minua ja muita kauneuskeskuksen ammattilaisia ja kuulemaan sekä hakemaan kädestä pitäen vinkit ja neuvot tyylikkääseen arkeen :)

Tapahtuma on maksuton, mutta pyydämme etukäteisilmoittautumista herkkutarjoilua varten :) Mukaan mahtuu 30 ensiksi ilmoittautunutta. Voit ilmoittautua minulle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen johanna.harmainen@gmail.com

Illan aikana tarjoillaan pientä purtavaa ja luvassa kivoja tarjouksia.
2 kommenttia

 1. Tosi kiva, että oulussakin järjestetään tälläisia tapahtumia! Ehdottomasti pitää houkutella, joku kaveri mukaan ja ilmottautua:)
  http://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulussa tosiaan harvoin tällaisia on, siksi päätimme järjestää jotta ( myös minä :D) saataisiin vinkkejä meikkaukseen ja hiustenlaittoon :)

   Poista

Kiitos kommentista.