Sisällön tarjoaa Blogger.

KEVÄISIÄ TUNNELMIA TERASSILTA

Innostuin eilen hieman laittamaan terassia, luomaan kesäistä keidasta ja saamaan vähän väriterapiaa lähinnä vihreästä. Lasiterassille valittiin yrttejä, joita voi hyödyntää ruuanlaitossa ja kestävät hyvin myös paahteisia päiviä. 

Oulun uuden kauppakeskuksen avajaisista tein Granitissa muutamia ostoksia ja sieltä löytyikin toinen toistaan upeampia ruukkuja somistamaan terassia. Laitoin muutamat amppelit roikkumaan ja tuomaan vähän korkeuseroja terassin sisustukseen. 

Nyt tekisi vaan kokoajan mieli istuskella terassilla nauttien päivistä :)

11 kommenttia

 1. Kylläpä näyttää jo kesäiseltä. Ihana vihreys ja kiva kun yrttejä voi hyödyntää pitkin kesää. Amppelit on kyllä kivoja. Saa kivasti kasveja eri tasoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon maustaa yrteillä joten ne oikeasti tulee käyttöön ja mielellään sitä ostaa aina jotain hyödyllistä :) mutta muutamat kukat pääsivät myös terassille tuomaan kauneutta :)

   Poista
 2. Ihania kesäjuttuja. Itsekin istuttelimme terassille pusseihin salaattia joten kesä saat tulla jo.

  VastaaPoista
 3. Siitä se lähtee käyntiin, nyt vielä tyynyjä,mattoja ja kynttilöitä, lisä piristystä antamaan. Tulee väriä ja inspiraatioota! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama tyyny meillä terassilla onkin ja mattona toimii koko alalla terassimatto :) kynttilät ajattelin laittaa vasta syksyllä, ei niitä kesällä tule poltettua ja luulen että tuo meidän pikkujätkä ei antais niiden olla rauhassa :)

   Poista
 4. Ihana terassi! Nautitaan näistä aurinkoisista päivistä!

  VastaaPoista
 5. Onpa kesäinen tunnelma.Tuo lasitettu terassi on mainio kun voi kesäkukkiakin laittaa jo varhain keväällä eikä tarvi huolehtia että paleltuvat. Kunpa tulisi jo kesä.

  VastaaPoista
 6. Oi, ihania kuvia <3 Tekee heti mieli mennä omalle terassille, mutta kun täällä sataa vettä :(

  VastaaPoista
 7. Ihanan vihreää, teillähän on jo kesä siellä etelässä! :D

  VastaaPoista
 8. Oi, teillä ei ole enää yhtään lunta :). Onneksi nyt sataa täällä vettä ja lumet saa kyytiä. Meneen varmaan yli kuukausi ja enemmänkin, että täällä pääsee edes sisustamaan terassia. Yrtit ja kasvit olis kiva itelläkin laittaa, kun vain olis joku paikka niille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.