Sisällön tarjoaa Blogger.

OKSIA JA HEINIÄ

Kodinhoitohuoneen sisustus ja lähinnä tekstiilit ovat kokeneet viime kuukausina enemmänkin muutosta. Johtuisiko muutokset ja muutoksenhalu siitä, että tämä tila on aina ollut sellainen, johon en oikeastaan koskaan ole käyttänyt sen enempää aikaa mietiskellen sisustusta ja ehkäpä siitä syystä kuviakaan tästä pikkuisesta vaatehuoltotilasta ei blogissa juuri vilahtele.

Jos nyt rakentaisimme taloa uudelleen, olisi kodinhoitohuone tyystin erilainen. Huoneeseen olisi uhrattu paljon enemmän neliöitä ja sinne keskitettäisiin kaikki vaatehuolto, eli puhtaat vaatteet, lakanat, pyyhkeet jne. En ymmärrä miksi en osannut tällaista tilankäyttöä ajatella suunnitteluvaiheessa, koska sehän olisi ihan luonnollista, että kun muutoinkin kodinhoitohuoneessa tapahtuu kaikki se pyykkirumba ja puhtaiden viikkaus, silitys jne. niiden säilytyskin tapahtuisi samassa tilassa. Nyt kaikki vaatteet, pyyhkeet ja lakanat on ripoteltu sinne tänne joka huoneeseen, joka ei ole ollenkaan kovin fiksua, ainakaan minun mielestä :D


Nooh, nyt on turha jossitella tilaa vaan täytyy keskittyä olennaiseen; 

Jotenkin koen, että kodinhoitohuoneen laattapintaa on kiva pehmentää matolla ja tämä Vallilan Niitty Chenille -matto oli ihana jatkumo aiemmin ostamalleni oksalla verholle, joka roikkuu peittämässä uloskäyntioven ikkunaa.  


Maton kuvio muodostuu heinistä, jotka kasvavat maton eri puolilta. Niityn tunnelma on herkkä ja keveä ja se sopii hyvin suomalaiseen sisustustyyliin. 


Samainen Niitty kuosi koristaa myös vessan lattiaa, hieman erilainen valinta perinteiselle vessanmatolle :) Vielä pitäisi harmaa verho vaihtaa valkoiseen niin kokonaisuudesta tulisi raikkaampi.


Nyt täytyykin aloitella perjantain puuhastelut siivouksien merkeissä, koko viikko menty taas niin kiireisissä merkeissä :D

17 kommenttia

 1. Sopii hyvin verhon kanssa yhteen, kaunis tila! Mukavaa viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Ihana matto! Ihastelin jo instassa tuota. Leppoisaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
 3. Kaunis matto.Harmaan tai mustan sävyisinä sopisi ehkä paremmin teille.Mutta sehän on tietysti makuasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tämä on se harmaa , ois pitänyt valita musta niin ehkä siinä ois paremmin mätsännyt pohjaväri laatan kanssa. Mutta siis harmaansävyisenä tämän tilasin ( muistaakseni :)

   Poista
 4. Kiva matto.Itseäni harmittaa, kun en voi ollenkaan "pitää" mattoja. Kulkuni on vaivalloista ja matot aiheuttaa kompastumisriskin.

  Uskallanko kertoa, mitä ajattelen?... toi verho. Vaikka miten katson, niin sen pituus kummastuttaa. Liian lyhyt, liian pitkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö, miksi et uskaltaisi .. Se on liian pitkä, kuten jossakin khh postauksessa olen kertonutkin ja samalla kerroin ett kun en omaa ompelutaitoja se odottelee äitini vierailua ja lyhentämistä, se on siis liian pitkä, ei missään nimessä liian lyhyt

   Poista
 5. Mutta ei välitetä siitä, pääasia että kuosi on ihana :)

  VastaaPoista
 6. Mä taas kummastelen tuota vessan verhoa. Itse näkisin tilan ilman mitään verhoa, yleensäkin vierastan jollain tapaa verhoja vessoissa. Mut toisaalta, valkoisella verholla voisi munkin mieli muuttua, että laita ihmeessä taas kuvaa sitten, jos vaihdat verhon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei meilläkään ole koskaan vessassa verhoa ollut, nyt kokeilin ensimmäistä kertaa kun maalattiin nuo seinät harmaaksi ja itsestä vaan tuntui että valkoinen verho tois sen tunnelman sinne mitä toivoisin. Ja jostain instaan ihmeellisestä maailmasta bongasin idean, oisko ollut jonkun ruotsalaisen tai norjalaisen tili :) Ilman verhoa se on sellaisen kolkon oloinen :) en mä tiiä , aina on kiva kokeilla kaikkea :) joo laitan kuvaa, heti kun raskin ostaa sen verhon :D

   Poista
 7. Ei kovin nuorekas tuo mattovalinta mielestäni. Sopisi hyvin kuusikymppisen äitini kotiin. :)

  VastaaPoista
 8. Hei, minusta khh olisi huomattavasti selkeämmän ja rauhallisemman oloinen ilman kirjavaa käytävämattoa ja epämääräisen pituista verhonpätkää. Näkösuojaksi kävisi ihan sälekaihtimet.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.