Sisällön tarjoaa Blogger.

VALLILAN ARVONNAN VOITTAJA + ALEKOODI


Vallilan arvontaan tulleet osallistujat sain eilen illalla laitettua listalle. Kiitos kaikille osallistumisesta. Oli kiva lukea teidän suosikkikuoseja Vallilan mallistosta.  Minun suosikkeihin lukeutuu tällä hetkellä vahvimpana tämä Elle-kappa. Ihanan pirstakka keltainen väri tuo tuulahduksen kesää kodinhoitohuoneeseemme ja se saakin koristaa räväkkyydellään koko kesän.Arpaonni suosi Helinää alla olevalla kommentilla. Helinä saa 100 euron lahjakortin Vallilan verkkokauppaan ja pääsee valitsemaan sieltä itselleen mieluisia tuotteita, Onnea Helinä.


Teille muille olisi tarjolla nyt alennuskoodi Vallila.fi -verkkokauppaan.

Kampanjakoodilla SISUSTUSUNELMIA saat 20 % kerta-alennuksen Vallila.fi-verkkokaupasta. Etu koskee normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa 1.5.2016 asti. 

Syötä koodi ostoskorissa Kampanjakoodi-kenttään ennen lopullista tilausta.


Nyt lähden aamukahville ja sen jälkeen täytyy jatkaa hieman sinisävyisen työhuoneen  suunnitelmia, vähän hukassa ollaan, mutta jospa ajatukset tästä vielä selkiintyisi :)

2 kommenttia

  1. Onnittelut voittajalle! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Iiiikkk!!! Ihan sanattomaks vetää, mutta ison kiitoksen saan suustani! Itseasiassa tuli mietittyä tossa viikonloppuna kodin verhotilannetta. Toki sisustajana niitä mietin usein, mutta nyt oma koti kaipaa uusia eikä vain kaapista vaihdettuja. Tämä voitto tuli siis todella osuvaan saumaan. Kiitos Johanna, Vallila sekä arpaonni! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.