Sisällön tarjoaa Blogger.

AIKAA PARISUHTEELLE


Kaupallinen yhteistyö Vaasan ja Indiedays


Pieni irtiotto lasten mentyä nukkumaan oli viikonlopun kohokohta. On sanomattakin selvää, että lapsiperheessä vanhempien kahdenkeskinen aika on kiven alla ja sitä aikaa pitää toisinaan vain ottaa, jotta sitä yhteistä aikaa saa. Myönnettäköön, että liian harvoin tätä kuitenkin tapahtuu. Jotenkin sitä aina mieltää, että se yhteisen ajan ottaminen vaatisi jonnekin muualle lähtemistä, mutta voihan sitä aikaa ottaa myös kotona :) Työviikko kun saatiin siis perjantaina päätökseen ja lapset nukkumaan niin perjantai-illan kruunasi iltapala hetki miehen kanssa kahdestaan.


Vaasanin tuotua markkinoille vaalean täysjyvän taika leivän siitä tuli kertaheitolla kokoperheen suosikki. Sen pehmeä koostumus ja miellyttävä maku maistuu niin lapsille kuin vanhemmillekin. 

Vaalean Täysjyvän Taika on leivottu täysjyvävehnästä, -rukiista, -kaurasta ja -speltistä. Leipä on kuitupitoinen, laktoositon, lisäaineeton ja runsaskuituinen.


Iltapalan kattaus syntyi siis ihan perus tarvikkeista, Vaasanin vaalean täysjyvän taika leivästä, teestä ja jugurtista, ei sitä sen ihmeellisempiä ravintola-annoksia tarvittu, pääasiana oli kahden keskinen aika.  


Pysähdy sinäkin joskus hetkeen ja anna aikaa. Pienillä teoilla voi olla suuriakin vaikutuksia. On sanomattakin selvää, että pitkissä parisuhteissa se elo ei välttämättä ole enää arjessa täynnä niitä sydämiä ja ruusuja, vaan se arki koittaa. Siitäkin syystä, koskaan ei pitäisi pitää puolisoa itsestään selvyytenä ja aina pitäisi pienillä teoilla pystyä osoittamaan välittämisen merkkejä. Eihän kaiken tarvitse olla suurta, vaan vaikkapa tällainen iltapala hetki kahden kesken piristää kummasti :)


Sinulla on mahdollisuus käydä osallistumassa Instagram- kilpailuun, jossa jaetaan leivän taikaa. Julkaise oma leipäterveisesi Instagramissa hashtagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot
@vaasan_leipomot arpoo instagram- tilillään 2 voittajaa joka viikon perjantai, jotka palkitaan herkullisin eväskorein (arvo n. 40 euroa). Tarkemmat4 kommenttia

 1. Usein pienikin hetki yhdessä tekee hyvää. Välillä on hyvä ottaa myös aikaa koko viikonloppu, ihan vaan kahdestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen harvoin on mahdollisuutta, siis sellaiseen kokonaiseen viikonloppuun kun meillä ei oikeastaan tukiverkostoja jotka siis hoitaisivat lapsia ole lähellä :) Mutta tarpeeseen sellainen tulisi :)

   Poista
 2. Kyllä lapsiperheissä on usein haastetta siinä, että vanhemmat voisivat nauttia yhteisestä, kahdenkeskisestä ajasta. Kyllä sitä aikaa pitäisi vaan varastaa yhteiseen kiireettömään iltapalaan tms.

  VastaaPoista
 3. Muistan kun lapset (6) oli pieniä miten lujassa se yhteinen aika oli. Pitäis nyt ymmärtää antaa tutuille nuorille perheille mahdollisuus siihen.
  Olenko muuten pyytänyt sinua Aurinkokujalle osallistumaan arvontaan, vielä ehtii.
  Hyvää torstai päivää sulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.