Sisällön tarjoaa Blogger.

KIITOLLISUUS

Viimeisten viikkojen aikana olen saanut kokea paljon kiitollisuutta. On upeaa huomata se kun tekee työkseen jotain, mitä muut arvostavat ja missä asiakas oikeasti näyttää kuinka tärkeä hänelle olen. Se että oppii, onnistuu ja oivaltaa ovat suurimpia asioita mikä saa hymyssä suin joka aamu heräämään, lähtemään töihin ja nauttimaan siitä mitä tekee, tällaista työn kuuluu olla, vai voiko sitä edes sanoa työksi, jos se on liian kivaa ? :) 

Elämä on liian lyhyt jos päivästä toiseen puurramme epämiellyttävien asioiden parissa, pitäisi uskaltaa olla rohkea, tehdä juuri sitä mitä haluaa ja mistä luulisi nauttivan. Missä viikonpäivillä ei ole väliä vaan jokainen päivä ja työaamu on yhtä mukava, jopa se maanantai. Se että lauantai iltaisin jo miettii työviikon alkua ja ajattelee ja toivoo, että viikonloppu koittaisi taas pian uudestaan, tai että perjantai on aina se viikon parhain päivä kun työviikko on pulkassa, voisi äkkiseltään ajatella, että työ ei maita. 

Oletko sinä unielmiesi työssä, vai haetko vielä paikkaasi ja etsit sitä omaa juttuasi ? 


Nämä kauniit kukat ovat yhdeltä asiakkaaltani, häkeltyneenä ja kiitollisena ne vastaanotin. Parasta palkkaa työssä on se kun asiakas onnistuu saavuttamaan omia tavotteitaan ja sanoo kiitos, ei enempää voisi toivoakaan, kiitos on paras palkka. 


12 kommenttia

 1. Kuulostaapa ajankohtaiselta teemalta myös täällä. Sanotaan näin, että olen aloittanut matkani kohti uusia tuulia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että olet aloittanut oman matkasi kohti uusia tuulia <3

   Poista
 2. Ihanaa. Kuulostaa mielettömältä <3 Onnea oman jutun löytämisestä!

  VastaaPoista
 3. Täällä niin samat fiilikset!! Sain juuri opiskelut päätökseen ja vihdoin olen nyt aikuisena siinä unelma-ja kutsumusammatissani, josta olen koko elämäni haaveillut. Kiitollinen miehelleni ja perheelleni, joka on opiskelemisen mahdollistanut ja hymyssä suin saa lähteä töihin joka aamu. Ihana tilanne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kiitollinen täytyy perheelle olla, että ovat mahdollistaneet tällaisia muutoksia :) ihanaa, että sinullakin on löytynyt se oma juttu, olen onnelinen puolestasi <3

   Poista
 4. Itse teen myös elämässä juuri sellaista työtä, josta pidän. Työhön pääseminen tuntuu omalta ajalta silloin kun lapsi jää hoitoon :) Meillä puhutaan kotonakin töistä paljon, sillä molemmilla on intoa ja paloa hommaan. Ainoastaan lomilla pyritään pitämään työt pois mielestä :) Mukavassakin työssä silti välillä saattaa väsyttää.
  Ihanaa, että olet löytänyt oman juttusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, mukavassakin työssä voi välillä väsyttää, mutta sehän kuuluu asiaan, elämässä tulee eteen paljon asioita mistä emme etukäteen tiedä ja niiden mukaan mennään :) Ihanaa että sinullakin on unelmies työ <3

   Poista
 5. Vaihdoin alaa täysin, kolmisen vuotta sitten. Ja, voin sanoa että pidän nykyisestä työstäni. Työni on nykyään sitä mistä olen haaveillut. Nuorena en ehkä uskaltanut lähteä toteuttamaan unelmaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sinulla on työ mistä olet haaveillut <3

   Poista
 6. Moikka! Kävin jättämässä kommentin/kysymyksen vanhaan (2013 vuoden) postaukseen, en tiedä näkyykö se sulla:)..Kysyin teidän harmaan terassin väristä, oliko väri oikein, 1826 Woodexin kartasta? Kun se sävy ainakin tuolla netin kartassa näyttää tosi vaalealta sinertävältä. Kiitos:)! Terkuin Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasinkin juuri sinne vanhempaan postaukseen eli värikoodi on 1826 ja löytyy Woodex värikartasta :)

   Poista

Kiitos kommentista.