Sisällön tarjoaa Blogger.

MAKUUHUONEEN UUSI SELKEÄMPI ILME

Makuuhuone on kokenut parin viimeisen viikon aikana hieman muutoksia, kalustesijoittelua hieman muutettiin, jotta sinne saatiin enemmän tilaa. Jotenkin sitä on pinttyneitä ajatuksia yleensäkin kalustesijoittelussa ja vaikka sängynpääty olisi kuinka kaunis olohuoneesta käsin katsottuna harmaata seinää vasten, tuntui se liian ahtaalta. Sänky kääntyi ikkunan alle ja nyt olohuoneesta katsottuna näkymä pysyy rauhallisena ja tilaa on huomattavasti enemmän. 

Ikkunaseinällä verhoja ei ole ollenkaan, jotta tila olisi mahdollisimman simppeli ja kevyt. Täytyy myöntää, että en kaivannut makkariin edes verhoja, vaikka aluksi ajatuksissani ajattelinkin, että onpas outoa kun en ripustele verhoja ikkunaan.

Muitakin selkiytyksiä ollaan tehty kodin muissa tiloissa, konmaritus on edelleen jatkunut ja reilun vuoden siivoilujen jälkeen voin alkaa toteamaan, että urakka on loppusuoralla :D Olohuoneeseen kaipaisimme kulmasohvaa ja ajatuksissa olisikin, että hankkisimme nykyiseen ikean kivik sohvaamme kulmapalan, jolloin saisimme lisää istumatilaa ja olohuoneeseen tulisi mukava oleskelunurkkaus, sillä aikasta toimiva järjestys on nyt löytynyt ja vahvistusta järjestykselle sain rautaisen ammattitaidon omaavalta Kivilahden Jonnalta, jolla sisustussilmää löytyy. 

Tällaisia muutoksia, jospa ihan pian pääsette kurkkimaan sinne olohuoneenkin puolelle kun saan kaiken valmiiksi. 
13 kommenttia

 1. Olen ajatellut tuota Hetkiä kankaasta verhoja meille yhteen tilaan.Paljon näkyy myös somistelua noin,miten teillä on tuo kangas esillä.Joten vielä pitää mallailla kumpi olisi hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelen, että tuo hetkiä kangas ei pääse verhona kovin hyvin oikeuksiin, varsinkin jos se on ihan sivuverhona, ettei esim. paneelina :)

   Poista
 2. Ihanan kutsuva peti ja kiva värimaailma. Minua haluttais vierasmakkariin uudet tekstiilit. Onko nämä pellavaa ja Annon valikoimasta? Vierasmakkarissa vähän samantyylinen pääty, niin sopisi sinne myös tällainen hotellimainen petaus. Toivottavasti teillä onnistu se sohvan haku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussilakanat on Jyskin, mutta tyynyliinat annon pellavaa :) Itsellä pitäisi ostaa ne annon tummanharmaat pellava pussilakanat, mutta vielä en ole raskinut :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää, ja minusta tuo sänky on noin kivempikin. Nyt tulee sellainen olo että tila jatkuu tuonne jonnekin, ja se kutsuu katsomaan peremmälle kun kaikkea ei näekään jo ovelta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on totta, nyt tila jatkuu ja antaa olohuoneestakin kivan pidemmän vaikutelman :)

   Poista
 4. Niin kaunista!
  Tuota KonMaritusta meilläkin pitäisi tehdä, mutta hissukseen, elefanttikin syödään pala kerrallaan.. ;)
  Iloista aurinkoista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen harrastanut konmaritusta nyt 2015 vuoden alusta ja vihdoin alkaa häämöttää loppu :D

   Poista
 5. Hyvältä näyttää, Niinkuin teille aina ♥ Tuo ihana pioni kruunaa kyllä kaiken!

  VastaaPoista
 6. Toimivalta näyttää myös noin päin :)

  VastaaPoista
 7. Kauniin selkeä ja silti hyvällä maulla sisustettu makuuhuone <3 Sweet dreams :) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.