Sisällön tarjoaa Blogger.

SO PRETTY

 Kaupallinen yhteistyö: So Pretty ja Sisustusunelmia


Nyt kun poika aloitti päivähoidon niin pääsin tutustumaan Oulun keskustan alueen liikkeisiin ihan kameran kanssa. En ole vuosiin käynyt Oulun keskustan liikkeissä, sillä koen ne jotenkin hankalaksi pysäköinnin kannalta, mutta nyt kun olemme saaneet sinne upean kallioparkin, niin pysäköintikään ei enää ollut ongelma. 

Kiertelin siis Oulun keskustan alueen liikkeitä ja paljon liikkeitä siellä olikin lopettanut, sinänsä harmi, että juuri ne kivijalkaliikkeet joiden takana seisoo se yksityinen yrittäjä olivat tipotiessään. Mutta jotain uusiakin pieniä liikkeitä keskustaan oli kuitenkin avattu. Yksi näistä tällaisista pienistä kivijalkaliikkeistä on ihan muutama viikko sitten avattu So Pretty.Liike löytyy ihan ydin keskustasta osoitteesta Isokatu 37 , Handelsbankenia vastapäätä.  


So Pretty liikkeen tuotevalikoima keskittyy Hamam- pyyhkeisiin. Liikeidea lähti liikkeelle siitä ajatuksesta, että kun meillä Suomessa saunominen ja kylpeminen ovat tärkeitä asioita, jonka vuoksi omistaja ajatteli tutustuttaa suomalaiset luonnollisiin kylpytuotteisiin. Hamam- pyyhkeet ovat monikäyttöisiä, kylpypyyhkeiden ohella ne toimivat loistavasti hartiahuiveina, pöytäliinana, torkkupeittona, sohvan istuinosan päällisenä tai vaikkapa piknikpeittona. Hamam pyyhkeet on valmistettu 100 %:sta puuvillasta. Pyyhkeet ovat erittäin imukykyisiä ja ne kuivuvat hetkessä. Pyyhkeiden koko on 100x180cm ja ovat siis hieman tavallista pyyhettä isompia. 
Hamam- pyyhkeet tulevat Turkista ja siellä ne ovatkin perinteisiä näkyjä Turkkilaisissa kylpy- ja höyrysaunoissa. Pyyhkeiden sävyvalikoima oli todella laaja ja jäin itse pohtimaan että voisiko tällaista tosiaan kokeilla sohvan istuinosien päällisenä, hieman suojaamassa valkoisia päällisiä, ehkä haen vielä myös omani ja testaan :)


Käykää ihmeessä tutustumassa liikkeeseen kun piipahdatte Oulun keskustan alueella ja voisihan sieltä löytää hieman erilaisen äitienpäivälahjan vietäväksi omalle äidille. Liikkeessä onkin nyt äitienpäivätarjous Hamam pyyhkeistä.3 kommenttia

  1. Varmasti menen käymään kivijalkaliikkeessä kun sinne suuntaan ajelen. Hamam- pyyhkeet on kyl ihania <3

    VastaaPoista
  2. Ihan uusi tuttavuus minullekin. Pitääpä joku kerta poiketa!

    VastaaPoista
  3. Kivoja värejä ja malleja, kannattaa käydä hakemassa. Kuivuu nopeasti, myös paksumpi malli oli. Myöskin käsipyyhe kokoisena, hyvä kuntosalille :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.