Sisällön tarjoaa Blogger.

SOHVAN HANKINTA

Teillekin jokin aika sitten sivulauseessa mainitsin, että etsimme kulmasohvaa. Harkinnassa on ollut se, että joko täydennämme nykyistä sohvaa lisäosalla tai sitten ostamme ihan uuden tai käytetyn. Kaipaamme enemmän löhöilytilaa niihin hetkiin kun olemme koolla yhtäaikaa sillä selät suorassa, kylki kyljessä se on vähän turhan ahdasta kolmisin :D Ehkä mukavuuden halua saada enemmän löhöilytilaa, en tiedä, sitä kaivataan kuitenkin. 

Koska olohuoneessa ei juuri mitään ylimääräisiä kalusteita ole, tilaan mahtuisi kivastikin kookkaampi kulmasohva. Se voisi tullessaan tuoda vieläkin enemmän selkeämpää linjaa tilaan kuin nykyisen 3- hengen sohvan ollessa yksinään seinustalla.
Vähän kuin salakavalasti kulman takaa Luumutar blogin Sanna laittoi upean sohvansa myyntiin. Adean Camp sohvamoduuleista koottu sohva on todella selkeälinjainen ja näyttävännäköinen sohva. Olen ihan myyty.  

Sannan sohva on tummanharmaa joka sopisi parhaiten vaaleanharmaata seinää vasten, valkoisen ohella. Nykyisen valkoisen sohvamme tuoma valoisuus on kuitenkin aikasta iso plussa ja pohdinkin, että vetääköhän tummanharmaa sohva huoneen liian synkän oloiseksi (?). Toisaalta tummanharmaa sohva toisi tilaan jotain syvyyttä, se antaisi enemmän kontrastia ja toisihan se enemmän selkeyttäkin tällainen suoralinjainen sohva. 

Meillähän tuohon ikean sohvaan on myös vaaleanharmaat päälliset olemassa, mutta vaaleanharmaa sohva, vaaleanharmaata seinää vasten ei oikein toimi, sohvan sävy näyttää hieman tunkkaiselta ja jokin siinä vain hiertää omaa silmää ( instassa julkaisin kuvan jokin aika sitten :D ). 


Kun sohva koostuu moduuleista, voisi kalustesijoittelua muunnellakin halutessaan, kuten Sannakin on olohuoneessaan tehnyt. 
 
Huomenna pääsen koeistumaan vielä sohvan ja katsotaan olemmeko uuden sohvan onnellisia omistajia. Jos Luumuttaren Sannan kanssa päästään kauppoihin asti taidan pyytää kaupanpäällisinä muutaman upean koristetyynyn joita näissäkin hänen ottamissaan kuvissa vilahtelee :D


Mitä sinä sanot sohvamietteistäni, liputatko Adean puolesta vai viekö Ikean kivik silmissäsi voiton :) ?  

Käykää ihmeessä tutustumassa Luumuttaren blogiin jos se ei ole entuudestaan tuttu, upeasti remontoitu koti ja kaunis sisustus.

18 kommenttia

 1. Meiltä löytyy tuota Adean sohvaa/moduuleja. Voin suositella. Hyvä istua ja löhöt. Onnea sohvakaupoille. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuun heti kurkkimaan teidän sohvasta kuvia :D

   Poista
 2. Toi Sannan sohva on livenäkin tosi upea, olen siinä muutaman kerran istunut. Mulla ois haaveena myös uusi sohva. Meillä on iso sohva divaanilla mutta tumman ruskea, hyi yök. Haaveessa olisi vaaleanharmaa ja unelma olisikin löydetty jo mutta sitä lottovoittoa odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään käyn koeistumassa, jospa se olisi ihana :) Lottovoittoa täälläkin odotellaan mutta ei se tuu :)

   Poista
 3. Upean näköinen sohva - ja laadukkaan. Kyllä tumma tuohon teidän tilaan hienosti sopisi - kun on muuten avaraa ja vaaleaa, ei tule ahtauden tunnettakaan. Itse ostimme muutama vuosi kulmasohvan juuri sen tähden, että halusimme löhöilypaikan - harmi vaan, että säästimme väärässä paikassa ja sohva on nyt sitten ihan liian löhö;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse ajattelin että sohva ei saa olla liian löhö, joten siitäkin syystä tämä olisi täydellinen valinta :)

   Poista
 4. Kulmasohvan puolesta liputan. Selkiyttäisi olohuoneen ilmettä kivasti ja sopisi hyvin teidän tyyliin. Vaaleammilla tekstiileillä vain sitten sitä vaaleampaa ilmettä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmasohva ryhdittää tilaa ja toi selkeyttä :)

   Poista
 5. Liian tummaksi näytti ainaki instan kuvassa tehneen teidän olkkarin, ainakin tumman maton vaihtaisin.heti kevyempään - samoin sohvapöydän. Tämä sohva itsessään on hieno, etenkin moduulit vähän erillään. Aivan ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En eilen illalla jaksanut alkaa muita vaihtamaan, mutta tänään ajattelin verhot vaihtaa sellaisiin läpikuultaviin niin toisi ilmavuutta ja keveyttä :) matto ehdottomasti vaaleampi, nyt ei vain raski investoida ja joo olen samaa mieltä sohvapöydästä :)

   Poista
 6. Instassa olikin jo kuva et sohva on kotiutunut teille. Minusta nyt on tummaa liikaa. Kiva sohva, mutta kaipaa vaaleaa mattoa. Ja ottaisin tummat verhot pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pitää tänään yrittää vaihtaa verhoa sun muuta, eilen ei ehtinyt ja kun oli niin hyvä ilma niin oltiin ulkona :)

   Poista
 7. Kävin Instagramissa kurkkaamassa, hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 8. Meillä on ollut Adean Camp kulmasohva jo yli 10 vuotta kovassa käytössä ja hyvä hankinta on ollut. Erityisesti pidän siitä, että se on aina siistin ja ryhdikkään näköinen kun tyynyjä ei tarvitse pöyhiä (paitsi koristetyynyt. Meillä on sekä tummat että vaaleat päälliset, joita vaihdellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on kyllä mielettömän hyvä ja ryhdikäs, siitä tykkään <3

   Poista
 9. Meillä myös Adean Camp harmaana, kahdesta isosta moduulista. Ja on kyllä paras sohva mitä meillä on ollut! Onnea uudesta sohvasta siis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, paras sohva :) Kannatti satsata laatuun, vaikka hieman kirpaisi :D

   Poista

Kiitos kommentista.