Sisällön tarjoaa Blogger.

TAIDETTA SEINÄLLE

Vaikka ulkona tuleekin oltua lähes kokoaika on sisälläkin aina iltasella mukava jotain puuhata. Makuuhuone on saanut seinälleen taidetta. Eräs Oululainen nainen kertoi itse maalanneensa taulun ja kyllästyessään tähän hän päätti myydä sen. Torista siis bongasin ja ensisilmäyksellä se tuntui heti omalta. 


Olohuoneessakin on tapahtunut muutoksia, tänään lähtivät valkoiset sohvanpäälliset pyykkiin ja samalla laitettiin vaihteeksti harmaat. Saapa nähdä muuttuuko ilme liian tummaksi ja pääseekö valkoiset takaisin paikalleen vai jaksetaanko kesän yli mennä harmaiden päällisten turvin. Harmaat päälliset on kesää kohden hieman mukavemmat kun niissä ei niin näy lika kun ulkona viipotellaan ilman ulkovaatteita niin tarvitsisi ainakaan olla kokoajan pesemässä :D

Myös kuvassa näkyvä olohuoneen nurkkaus on kokenut muutoksen, sinne siirtyi nojatuoli ja se toimiikin kivana lukupaikkana ( jos oikeasti joskus olisi aikaa edes lukea :D) mutta tunnelmaa tuosta nurkasta ei ainakaan puutu.


Tällaisia muutoksia täällä, ei mitään isompaa, mutta vähän piristävää kuitenkin. 

12 kommenttia

 1. Kivasti sopii taulu paikalleen, hyvä hankinta!

  VastaaPoista
 2. Kivoja pieniä piristyksiä!
  Maukavaa lauantaita sinne! <3

  VastaaPoista
 3. Oliskin järkevää ostaa meillekin harmaat sohvanpäälliset kesäksi. On teille tyylikästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ainakin tykkään että kesällä harmaat toimii paremmin :D Valkoisia sai viime kesänäkin olla ihan viikottain pesemässä :D

   Poista
 4. Mihinkäs sohva on tuosta joutunut? Kyselen tätä siksi, koska se mielestäsi oli parhaalla paikalla ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samaa mieltä siis sohvan paikasta :) ja on se sohva siinä nyt, kuvailin erästä juttua varten ja tarvitsin sitä nurkkaa siihen tarkoitukseen :) illalla tulee instaan kuvaa sohvasta siis sille kuuluvalla paikalla, siinä on vaan nyt harmaat päälliset :)

   Poista
 5. Taulussa on kyllä ihan täydelliset värit teille :)
  Hyvää äitienpäivää!

  -Riikka

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat värit tuossa taulussa! Muutoin värimaailma menee mielestäni jo turhankin tummaksi kun mustaa väriä. Etenkin tuo musta matto ihan imaisee tuon rahin(?) syövereihinsä. Valkoinen matto raikastaisi kovasti ilmettä ja loisi tarvittavaa kontrastia muille huonekaluille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan jos mennään kesä ilman mattoa, musta sävy matossa on kyllä melko synkkä varsinkin näin kesällä :)

   Poista

Kiitos kommentista.