Sisällön tarjoaa Blogger.

VALOA

Kiire on veroittanut kyllä blogimaailmaa nyt viimeiset viikot, yritetään saada oikeanlainen rytmi taas takaisin kun elämä tasoittuu :) Täyspäiväiset työviikot toivat omat haasteensa arkeen ja niiden kanssa on pyritty nyt löytämään uudenlaiset rytmit. 

Sisusteluitakin on jonkin verran tehty, lähinnä selkiytetty kaikkea ja yritetty löytää ne sellaiset palaset että kaikella olisi edelleen se oma paikkansa. Sisustaminen on siitä mukavaa puuhaa, että vaikka välillä tulee tehtyä hutisiirtoja voi aina palata vanhaan. 

Nämä Sessak Oy:n mallistoon kuuluvat Bazar (*) seinävalaisimet taitavat olla sitä viimeisintä huutoa, sillä niitä näkee paljon varsinkin instagramin upeassa maailmassa. Onhan ne kauniit ja erilaiset valonlähteet ovat aina hyvä asia. Meillä ei koskaan olekaan seinävalaisimia ollut, joten mukava lisä luomaan valoa, ehkä enemmän käyttötarkoitusta sitten syksyllä iltojen alkaessa pimentymään :)

Mutta hei, mitäs teille kuuluu ?* valaisin saatu yhteistyönä

5 kommenttia

 1. Todella kaunis valaisin!! Oikein mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Kaunis valaisin, olen pitkään etsinyt meidän olkkariin sopivia seinävalaisima, täytyypäs käydä nuo kurkkaamassa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään mielettömästi tuosta bazar valaisimesta, se on kaunis <3

   Poista
 3. Onpa ihana valaisin! <3 Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.