Sisällön tarjoaa Blogger.

KUN UUSI SOHVA MUUTTI TALOON

Aiemmin kerroin sohvamietteistämme, että Oululainen bloggaaja kollega Luumurar on luopumassa omasta sohvastaan. Viikonloppuna kävin sen koeistumassa ja sehän oli menoa. Enpä olisi kuunaan uskonut kuinka mielettömän hyvä Adean camp sohva onkaan istua. Eipä aikaakaan siis kun kaupat sovittiin ja nyt sohva asustaa meidän olohuoneessa ja olen mielettömän tyytyväinen.

Kuten olette varmasti huomanneet, ei tila ole koskaan ollut oikein järkevästi tai käytännöllisesti sisustettu, jotenkin sellainen pieni kolmen hengen sohva ei ole täyttänyt tilaa toivotulla ja oikeanlaisella tavalla, kalusteet ovat aina näyttäneet liian irrallisilta, tiedätte varmasti mitä tarkoitan.  

Nyt kun sohva on kookas, täyttää se omasta mielestäni tilan järkevästi. Sohva tuo yhtenäisen ilmeen, eikä irrallisia elementtejä ole, tästä tykkään todella paljon.

Uuden isomman sohvan myötä saimme kaivattua löhöilytilaa olohuoneeseen ja hieman naurattikin aluksi, että tilaa löhöilyyn tosiaan on :D Jokainen kun sunnuntaina makoilimme omissa nurkissamme, olisi joukkoon mahtunut vielä muutama muukin löhöilemään, sen verran kookas kokoonpano tämä uusi sohva on. Mutta en voi olla kertomatta sitä tosiasiaa kuinka paljon sohva onkaan yhdistänyt meitä, olemme loikoilleet siinä kaikki iltaisin, sen sijaan että olisimme kaikki kököttäneet omissa sopeissamme kuka missäkin ( minä yleensä työhuoneessa, tyttö omassa huoneessaan ja mies sohvalla ). Sohva on siis tuonut meille enemmän yhteistä aikaa, hassua kirjoittaa näin, mutta totta se on :D

Kesäksi kaipaisin kyllä jotain raikkaan vaaleaa mattoa, mutta nyt ei budjetti anna myöten, ehkä sitten syksyllä jossain vaiheessa ostoslistalle päätyy Linie Designin Asko matto. 

26 kommenttia

 1. Iihhanaa että sohva sai hyvän kodin ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me pidetään siitä huolta ja saat silloin tällöin käydä siinä istumassa jos tulee ikävä :D

   Poista
 2. Nyt on tosiaan tilaa löhöillä, hyvältä näyttää. Vaalea matto kuulostaa hyvältä idealta tuohon tilaan! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vaaleaa mattoa se kaipaa, mutta nyt on pakko odotella että sen raskii ostaa :D

   Poista
 3. Näyttää paljon isommalta tuo tilakin kuvissa, vaikka sohva on iso. Oikein kiva! Meille sohvaa valitessa oli kriteerinä (tilan kustannuksella, aika pieni olkkari)) mukavuus ja koko, koska siinä kuitenkin tosi paljon ollaan. Tiedän juuri mitä tarkoitat tuolla, että se sohva yhdistää. Kaikki saa köllötellä omassa tilassa, mutta silti lähekkäin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, tilantuntuunkin vaikutti oikeanlainen sohva. Pikkuruinen sohva jotenkin sai tilan irtonaiseksi ja kasaan tai siis sellaiseksi, että oli sohva, pöytä ja tv, nyt tila tuntuu oikeasti siltä kokonaiselta olohuoneelta.. en osaa oikein selittää :D

   Erikoinen asia tosiaan tuo, miten se sohva on vaikuttanut siihen että vietetään enemmän aikaa yhdessä :)

   Poista
 4. Ilme muuttui valtavasti ja nyt riittää sohvalla tilaa jokaiselle. Erittäin kiva näin lukijan kannaltakin hahmotella miltä sama sohva näyttää eri kodeissa (vilkaisin siis aiemmat artikkelit läpi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Sannan luona sohva näytti upealta <3 Ja on se kaunis meidänkin kodissa vaikkei kotimme ihan yhtä moderni olekaan kuin heidän :D Adean sohva kokoaa meidän olohuoneen todella hyvin yhdeksi kokonaisuudeksi, se on iso plussa :)

   Poista
 5. Kaunis yksinkertainen sohva, sopii hyvin olohuoneeseen. Linie Designin matto on kyllä kiva :). Ite en ole kyllästynyt vielä ollenkaan ja sopii kyllä teillekkin hyvin tumman sohvan kanssa. Hyvä, että sait nyt uuden sohvan. Mihin muuten laitoit vanhan sohvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sannan luona ihailin sitä mattoakin ja se sopi väritykseltään niin täydellisesti tämän sohvan kanssa, että siitä se ajatus sitten lähti :D Nyt täytyy hieman säästää vähän aikaa, jotta raskii ostaa sen :D

   Poista
 6. Näyttää oikein hyvltä 👌

  VastaaPoista
 7. Ihana sohva ja sopii teille oikein hyvin. Onko sohvapöytäkin uusi? En muista nähneeni aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole sohvapöytä uusi :) on se ollut olohuoneessanin, viimeaikoina se on toiminut vierashuoneen sohvan sihvapöytänä :)

   Poista
 8. Onko tämä musta mattokin uusi teidän olkkarissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole uusi, on tuo matto blogissakin näkynyt aiemminkin :)

   Poista
 9. Hyvän valinnan olet tehnyt ja oikein hyvin sopii tuohon teidän olohuoneeseen. Meillä kun on tuota samaa sohvaa hieman pienempänä, niin ollaan oltu todella tyytyväisiä. Seitsemän vuotta on ollut käytössä ja edelleen ryhdikäs sekä kangas ehjä. Lähes kuin uusi!
  Mukavia hetkiä uudella sohvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämäkin taisi olla useamman vuoden vanha ja todella hyvänä on pysynyt, laadukas tuntuu siis olevan :)

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Niin on, todella ihana ja vähän liiankin kutsuva :)

   Poista
 11. On ihastuttava ja luokseen kutsuva sohva.Minusta ois upeaa,jos omaan olkkariinkin saisi tuon kokoisen sohvan.Olisi kaikille tilaa riittävästi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.