Sisällön tarjoaa Blogger.

RIPAUS MUISTOJA

Huomenna onkin tiedossa kiva päivä, sillä lähinaapureiden kanssa järjestetään pihallamme pihakirppis ja toivonmukaan pääseen eroon viimeisistäkin kaapeissa pölyttyneistä ylimääräisistä tavaroista. Auringonpaistetta on lupailtu joten varmasti ihana päivä tulossa :D 

Eteisen seinusta koki jokin aika sitten muutoksen ja seinustaa koristaa nyt joukko ihania kuvia, kuvia joilla on meille suuri merkitys ja niihin kätkeytyy oma tarina. Mukavaa ja oikeasti kodikkaampaa kuin ns. massatuotanto julisteet, vaikka nekin toki kauniita ja upeita ovatkin, mutta nämä sopivat meille ja antavat enemmän sielukkuutta ja persoonallisuutta omaan kotiin.  

Moni onkin viimeisten viikkojen aikana kommentoinut sitä kuinka ovat ilolla ( osa varmaan jopa huvittuneena) seuranneet sisustamisessani sitä "villiintymistä ja heittäytymistä", pientä irroittelua siitä täydellisen harmonisesta lopputuloksesta ja sen saavuttamisesta ja tiedättekös mitä, on se vaan eri kodikas tunnelma kun sisustaa tunnearvoa tuovan (onpa se sitten meillä se taulu tai piano) ympärille, eikä karsi siitä syystä muistoja pois elämästään kun se ei mätsää harmoniseen lopputulokseen. Sisustaminen on oivaltamista ja toisinaan se vaatii sen, että hyppää hieman pois sieltä mukavuusalueelta.  Ja mitä nämä tällaiset muutokset ovat, insta päivittyy ahkerammin, jota kurkkailkaa sieltä muita (voinko jo sanoa) persoonallisempia lopputuloksia :D

eteinen, persoonallinen sisustus

eteinen, kodin sisustus, persoonallinen sisustus

5 kommenttia

 1. Ei taida tavarat ehtiä pölyttymään sinun kaapeissa :) Sen verran hurjaan tahtiin vaihtuu sisustus. Olen lukenut kirjoituksiasi ja olen sitä mieltä, että kyllä sinulla on oma tyylisi vielä hukassa, koska yhäkseen täytyy vaihtaa tavaraa ja huonekalujen paikkoja. Ei kai mikään sisustusblogi perustu jatkuvaan ostamiseen ja muutoksiin. Ole rohkeasti oman kotisi sisustaja, älä juokse aina jonkun uuden trendin tai suunnan perässä. Silloin varmaan rakentuu se oikeasti pysyvä kodin sisustus :)

  VastaaPoista
 2. Minustakin nuo teidän kuvat on kivempia kuin julisteet.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Lopputuloshan voi olla harmoninen monella eritavalla, joten lasten kuvat sitä tuskin voivat estää! :D tässä vinkki blogiin, jonka koti on paljon pelkistytemmin sisustettu, mutta jonneset pinnat ja tekstuurit tuvat rouheutta, persoonallisuutta ja kodikkuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaiselle se kodikkuus merkitsee eri asioita :)

   Poista

Kiitos kommentista.