Sisällön tarjoaa Blogger.

VAPAAPÄIVÄN AAMU

Vapaapäivän aamu, ihana kun tänään ei ole kiirettä minnekään ja kalenteroituna ei ole ainuttakaan menoa, outo ja hassu tunne, sillä näitä tällaisia päiviä ei ole alkuvuoteen juuri mahtunutkaan. Tänään taidetaan nautiskella ihan vain villasukat jalassa kotosalla, rennosti ottaen ilman suorittamista minkään asian suhteen. 

Eilen tein ensimmäistä kertaa jotain erilaista. Päätin testata itseäni ja kokeilla sisustaa ilman kameraa, hassu lausahdus, mutta kuten aiemmassa jutussa kerroin, hyvin usein sitä sortuu sisustamaan sen mukaan, mikä näyttää kameran linssinläpi hyvältä, tällä kertaa tein täysin toisin. En väitä, että tämä olisi ollut helppoa, sillä kokoajan ajatuksissa oli se tunne, miten en voi sijoittaa jotakin asiaa tuolla tavalla kun tiedän, että se ei tule näyttämään hyvältä kuvattuna. Hammasta purren kuitenkin jätin asian ja kameran unholaan ja tässä tulos :D Ehkä kuvista aistii hivenen kodikkaampi tunnelma, ainakin ensimmäisestä kuvasta.

Mutta nyt aamuisten askareiden pariin, sillä poitsukin kuulostaa heräävän :)14 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! <3 Kodikasta ja samalla tyylikästä omaan silmääni. :) Täälläkin aloitettiin loma sisustellen (ja siivoten :D ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivoaminen on niin ihanaa, silloin kun sen saa tehdä rauhassa ja ilman keskeytyksiä :D Ihanaa lomaa :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Hauska tuo lipasto. Yleisesti pieni määrä puun sävyjä ja viherkasvit tuovat mielestäni kivasti kodikkuutta moderniin sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmaan on, että puu tuo hieman lämpöä kotiin :)

   Poista
 3. Kyllä kuvista välittyy kodikkuus. Ei siis ollenkaan hassumpi ajatus sisystaa kotia elämää eikä kameraa varten. Vaikka kirjoitin noin kärjistäen, niin olen lukenut aiemmat kirjoituksesi. Ymmärrän kyllä sen mitä niissä haluat sanoa.
  Ei varmasti ole helppoa muuttaa ajatuksiaan. Onneksi sitä ei tarvitse tehdä hetkessä, jos kokee että sen muutoksen tarvitsee.
  Teillä on kaunis koti ja taatusti elämää varten tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi muutosta ei tarvitse tehdä sormia napsauttamalla vaan pikkuhiljaa ajatuksen kanssa :)

   Poista
 4. Siinäkö se salaisuus onkin, kun olen ihmetellyt miten kivoja kuvia muut kodeistaan saavat ja oma koti näyttää omaan silmään kuvissa todellisuutta ankeammalta :) Eipä sillä nämäkin sinun kuvat näyttää hyviltä

  Täällä on käyty mielenkiintoista keskusteluja ja tosi hyviä postauksia olet kirjoittanut. Joskus huomaa instaa selatessaan katsovansa jonkun ihan toisen kuvia mitä on luullut. Monelta instaajalta löytyy niitä samoja juttuja. Vaikka itsekkin huomaa samanlaisista jutuista haaveilevansa, vaikkei niitä sitten lopulta omaan kotiin osakkaan hankkia, mutta ajatusleikkinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on enemmän perhepainotteinen blogi johon kuuluu se että siellä se elämä näkyy :) Sisustuspainotteisissa blogeissa hyvin usein ja lähes aina keskitytään siihen visuaalisuuteen, jotta se toimisi mahdollisimman paljon inspiraationa muille, sieltä riisutaan se turha :D

   Poista
 5. Mikäs tuo puinen laatikko-lipasto on, saako niitä edelleen jostain? Käytännöllisen näköinen.

  VastaaPoista
 6. Onpa tosi kiva tuo vanerinen lipasto? Onko se ihan uusi ja mistä olet sen löytänyt?

  Kivalta teillä näyttää, ja aina niin siistiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin kiinnostaisi lipaston alkuperä!

   Poista
 7. Rennolle näyttää sisustus kuvissa ja kauniille.Kiva yhdisyelmä tuo valkoinen ja harmaja verho samalla puolella!Mulla on blogissa leittiöaiheinen arvonta sunnuntaihin saakka,käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.