Sisällön tarjoaa Blogger.

KESÄN KAUNIIT HETKET

Hei vaan ja mukavaa perjantaita.. pitkästä aikaa. Taitaa olla aika rikkoa tämä hiljaisuus. Kesä on vienyt täysin mennessään ja blogimaailmastakin on tullut vietettyä suht pitkä tauko, joka on kyllä tehnyt hyvää, sillä aikaa on vapautunut ihan uskomattoman paljon kaikkeen muuhun ( yllättävän paljon bloggailu siis vie vapaa-aikaa) ja olen innostunut siitä kuinka rento olo on ollut ilman blogia ja sen tuomia asioita. Mutta nyt on hyvä pikkuhiljaa palailla tännekin kun lomailut alkaa pian olemaan taakse jäänyttä elämää ja arki koulunalun myötä koittaa.

Meidän kesä on mennyt rennoin ottein, ollaan vietetty paljon aikaa ulkona kuten varmasti te lukijatkin. Ollaan menty fiilisten mukaan ja tehty pieniä reissuja milloin mihinkin ja se on ollut parasta. Ihania kesäpäiviä on kyllä vielä jäljellä ja elokuu vierähtää varmasti samanlaisten fiilisten pohjalta, tehdään mikä milloinkin tuntuu hyvältä, pieniä reissuja, joista jää mukavat ja iloiset muistot.


Kotonakin on sadepäivinä tapahtunut jotain pientä, tekstiilit ovat vaihtuneet rennompiin ja maanläheisiin sävyihin ja tuntuu hyvältä.  Ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin en ole välittänyt siitä, miltä koti näyttää kameran linssin läpi vaan kun kamera on ollut lomalla niin kotikin on saanut rennomman "käsittelyn". 

Mutta tällaista täällä, nyt nauttimaan aurinkoisesta päivästä. 

10 kommenttia

 1. Mikä tuo kaunis olohuoneen matto on?? Aivan ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen torista, joten en oikein tiedä mistä se on alunperin hankittu :)

   Poista
 2. Oi kun kiva kun olet palannut... :) Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla että olet odotellut juttuja :) Kiitos myös sähköpostista :)

   Poista
 3. Ihanaa kun saan taas pitkästä aikaa lukea postauksia. Ajattelin jo jossain vaiheessa että oletko kenties lopettanut. Ymmärrän kyllä hyvin että aikaa vievää hommaa on jatkuva blokkaaminen. Olen itsekin yrittänyt vältellä netin käyttöä, tv:tä en tosin muutenkaan kesällä oikeastaan katso. Aikaa jää kyllä paljon enemmän kesästä nauttimiseen ja muuhun mukavaan.Oikein ihanaa loppukesää ja nautitaan näistä ihanista päivistä niin kauan kun niitä piisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että siellä on joitakin jotka ovat odotelleet juttuja :) Pieni irtiotto blokkaamisesta teki hyvää ja kyllä, olen miettinyt myös blogin lopettamista, sillä se kesällä vapautunut aika kun tänne ei ole mitään päivitellyt on ollut ihan huikea.. sitä ei ole jotenkin aiemmin käsittänyt tai osannut hahmottaa kuinka paljon aikaa tämä oikeasti viekään :)

   Poista
 4. Nyt on kyllä todella kaunis matto teillä! Ihanasti tuo tunnelmaa, ei liikaa ollenkaan. 💛 Mukavaa viikonlopun jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa viikonloppua sinnekin :) Matto kyllä tuo tunnelmaa :D

   Poista
 5. Hei! Ihanaa että olet tullut takaisin, ennätin jo huolestua. Ensi kerralla saat varottaa, että otat kesälomaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Ihan vähällä kyllä oli, että meinasin lopettaa koko bloggailun, mutta katsotaan nyt :D

   Poista

Kiitos kommentista.