Sisällön tarjoaa Blogger.

LÄMMINTÄ PUUNSÄVYÄ

Mukavaa sunnuntaita. Taidetaan pitkästä aikaa viettää sadepäiviä sisätiloissa ( jos se nyt edes alkaa satelemaan ). Kieltämättä sadepäivä tulisi tarpeeseen, sillä pitäisi pitkästä aikaa tarttua imurinvarteen ja tehdä kunnollinen siivous. Kesä on mennyt hieman puoliteholla siivousten kanssa, mutta niin varmaan monissa muissakin perheissä, kesällä täytyy nimittäin nauttia niistä aurinkoisista päivistä ulkosalla silloin kun upea sää on tarjolla. 

Meidän kodissa on tapahtunut kesänaikaan muutoksia jonkin verran, on sisusteltu silloin kun sellainen fiilis on ollut ja sisustettu enemmänkin tunteella, ehkä olettekin huomanneet jo näitä muutoksia instagramin puolella. Muutamia projekteja haluaisin vielä kesänaikaan toteutella meidän työ/vierashuoneessa, nimittäin olisi mukava hieman freesata seiniä tapetoimalla. Katsotaan nyt, mitä ehtii tekemään ja mitä projekteja jaksaa aloitella. 


Meillä ei ole tainnut oikein koskaan olla mitään seinäkelloa, ollaan menty vain keittiön uunissa olevan kellon turvin, joten tämä kiva yksilö hankittiin helpottamaan meidän neidin kouluun lähtemistä, sillä hän toivoi perinteistä kelloa seinälle, jotta osaisi katsoa ajan oikein. 

kodin sisustus, harmaat seinät

Peilin kautta näkyvä keväällä hankittu lipasto tori.fi sivustolta on osoittautunut varsin käytännölliseksi, sillä se säilöö sisäänsä ne kaikki hanskat, pipot, huivit ja muut pienet käyttötavarat, jotka pian tulevat taas ajankohtaiseksi. 

harmaat seinät, kodin sisustus, sisustaminen

Tämän 3 euron valaisimen bongasin käydessäni kontissa, en vain yksinkertaisesti pystynyt jättämään sitä sinne, sen verran kivalta se näytti ja tiesin valaisimen nähdessäni jo, että se tulisi sopimaan täydellisesti eteisen lipaston päälle peilin kaveriksi. Seinällä oleva peili on siis meidän vanha, joka on kulkenut mukanamme monissa kodeissa, kesänaikana se on vain saanut uuden sävyn kehyksiin. 

Lipasto on muutaman kympin tori.fi löytö ja oikeastaan se hankittiin yhtenäistämään ja jatkamaan kodin olohuoneen sohvapöydän kanssa samaa linjaa, jossa on siis kansi puuta ja jalat valkoiset, hieman rustiikkisen oloista, mutta niin upeasti se tuo yhtenäisyyttä, jota on pitkään kaivattu, ettei jokainen kaluste ole irrallinen. Lipaston alaosa oli ostettaessa kermanvalkoinen ja sellainen kulutetun maalin peittämä, joten mies maalasi jalat valkoiseksi. 

harmaat seinät, kodin sisustus

Tältä siis näyttää eteinen nyt ja kokonisuus on mukava ja pehmeä ja jatkaa tosiaan olohuoneen kanssa samaa linjaa. Ehkä voisin sanoa, että nyt on paljon persoonallisempi, eikä niin toistensa kopio mistään muusta kodista. On ollut jännä huomata se kuinka ripaus lämpimänsävyistä puuta tuo sitä kodikkuutta ja pehmeyttä, rikkoo mukavasti linjaa ja antaa kontrastia. Voinen sanoa, että eteinen on sisustettu nimenomaan suurella tunteella ja niiden fiilisten mukaan mikä on vallinnut tässä kesän mittaan. Uskon, että blogiloman myötä olen rohkaistunut tekemään ratkaisuja vapaammin, se että en ole tuijotellut kokoaikaa kotia kameran linssinläpi on tuonut positiivisen vaikutuksen kotiimme. Ja se, että en ole hetkeäkään ajatellut sitä, mitä ruudun toisella puolen ajatellaan ja onko kaikki palaset nyt juuri prikulleen täydellisesti, tätä tunnetilaa en aio hävittää, vaikka nyt teille jälleen parin kuukauden jälkeen palasinkin kertoilemaan sisusteluistamme.

kodin sisustus, harmaat seinät

5 kommenttia

 1. Kaunis ja rauhallinen tunnelma, todella kodikasta ja puun sävyt tuovat mukavaa lämpöä sisustukseen. Ihanaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
 2. Nyt on lämmintä ja kodikasta, paljon mielenkiintoisempi! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää nyt eteinen. Oikein kodikas ja lämmin tunnelma. Kello on myös tosi kiva. Mistä hankit?

  VastaaPoista
 4. Eikö se sisustus pitäisi aina olla juuri sitä mitä itse haluaa tai oma perhe? Minä olen ainakin ajatellut, että sisustan oman kotini juuri sellaiseksi kuin haluan, ajatteli muut mitä vain. Tuntuu jotenkin hassulle, että bloggari tekee kodin sellaiseksi joka on kiva kuvassa..? Eikö se kuitenkin ole tärkeintä, et koti on sellainen jossa asukkaat viihtyy eikä sellainen jonka kuvista ihmiset tykkäävät? Hienoa kuitenkin, että uskalsit myöntää asian! Itse olen hyvin yllättynyt, että tällaistako tämä bloggaaminen nykyään on?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.