Sisällön tarjoaa Blogger.

Onnellinen onnistuja

Moni varmaan muistaa juttusarjani elämäntaparemontti - se käsitteli omaa kerrontaani siitä kuinka ylipainoinen nainen halusi karistaa viimeisen kerran ylimääräiset kilot harteiltaan ja löytää jälleen sen naisellisuuden ja hyvänolon tunteen. 

Elämäntaparemonttiini liittyneet julkaisut olivat ja ovat edelleen blogini luetuimpia juttuja, sillä hyvin moni kommenttiboxiin kommenttia jättänyt tuskasteli ja tuskastelee edelleen muutaman tai jopa kymmenien liikakilojen kanssa. Olen kovasti miettinyt millä tavoin pystyisin antamaan lisää motivaatiota joillekin, jotka miettivät painonpudotusta sillä oma projektini painonhallitsijana ei välttämättä niin paljoa inspiroi kuin se oleellisin vaihe eli painonpudotus. 

Oma projektinikin on toki saanut ihan uudenlaisen käänteen, sillä viimeinen ja uudenlainen vaihe käynnistyy nyt parin vuoden painonhallinnan jälkeen, joten ehkä tulette kuulemaan ja näkemään tästä projektista juttuja sitten vähän myöhemmin, tällä hetkellä pidän sen vielä salassa.

Päivi asteli luokseni jokunen kuukausi sitten hieman epävarmoin askelin, itsevarmuus oli koetuksella ja tyytyväisyys omaan itseensä kadoksissa. Päivi aloitti Cambridge ohjelman ja alkukartoituksen jälkeen laadin hänelle kalenteroidun painonpudotusohjelman. Nyt Päivi on saanut karistettua -15 kg ja peilistä katsoo upea, nuori kaunotar, jonka kasvoilta paistaa onnellisuus ja hei mikä upea vartalo onkaan saatu esiin painon pudotuksella.  Sinnikkyys siis palkittiin ja tästä on hyvä jatkaa. 


Eräs ihana asiakkaani Päivi halusi jakaa omaa tarinaansa teille lukijoille ympäri suomen. 
"itsevarmuus on kasvanu hirveästi, vaatteiden ostelusta ja sovittamisesta on tullu kivaa ja ihana ko voi pukeutua niinkö tykkää, eikä silleen, että mitä mahtuu päälle. Olo on mitä mahtavin ja mieli on virkeä. Jaksaa paljon paremmin, ko ennen ja aiemmin useasti vaivanneet vattakivut on poissa! 
 
Cambridgen mie valittin, koska "perinteiset" keinot ei tuntunu tepsivän. Tarttin semmosen kunnon katkaisun ruokailutottumuksiin ja halusin alottaa puhtaalta pöydältä. Ja halusin kokeilla valmentajalla käymistä, että onko sillä merkitystä painon pudottamisessa. Oli :)

Yllä Päivin ottamat kuvat: Vasemmanpuoleinen ennen ja oikeanpuoleinen tänään 14.8.2016 -15kg, huikea saavutus.

Me Päivin kanssa toivottelemme kovasti tsemppiä kaikille kilojen kanssa taisteleville ja omaa kipinää painonpudotukseen etsiville. Pystyt varmasti, kun vain päätät. Muista, että kyse on loppuelämän muutoksista ei vain pikakuureista. Aloittaminen on vaikeaa, mutta kun teet päätöksen ja sinnikkäästi aloitat, olet jo askeleen lähempänä tavoitetta. 


( Jos teillä tulee jotain kysyttävää Päiviltä niin hän vastailee varmasti mieluusti kommentteihinne täällä kommenttiboxissa :) )

7 kommenttia

 1. Hieno saavutus! Itsekkin cabridgella useasti laihduttaneena kiinnostaa, miten te oikeasti saatte pidettyä sen painon pois, ettei paino nouse uudestaan?minä en ole siinä vielä onnistunut... Paino kyllä tippuu noilla ja hetken pysyy saavutetussa mutta sitten tulee tuplana takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävitkö koko taso-ohjelman läpi? Opettelitko annoskoot ja sen kuinka paljon sinulla kestää päivässä syödä jotta paino pysyy ennallaan ? Paino ei lähde nousemaan jos ei palaa niihin vanhoihin ruokatottumuksiin vaan on sisäistänyt ne uudet tavat, pienemmät annoskoot ja että napostelua ei kestä tehdä joka välissä ja herkkupäivätkin on rajoitettua :)

   Harmi että paino on sinulla on noussut. Itse suosittelisin sinua kirjoittamaan ruokapäiväkirjaa siitä saisi valmentaja jo aika hyvin kiinni miksi paino nousee ja pystyisit tekemään sitä kautta muutoksen ruokatottumuksiin

   Poista
 2. Laihdutin itsekin Cambridgen avulla ansiokkaasti 15 kg toissa talvena, viime kesän olin iloinen saavutukseeni ja ostelin innoissani uusia vaatteita, vanhat joutivat keräykseen, sillä päätin vakaasti etten enää niin isoja tarvitse. Mutta kuinkas kävikään, viime talvena kilot hiipivät salakavalasti takaisin, en edes huomannut, miten se pääsi tapahtmaan, mutta nyt olen ihan samassa pisteessä, kuin laihdutusta aloittaessani. Masentaa, ahdistaa ja vaatteet tietty kiristää. Mietin nyt, et kannattaisko yrittää vielä kerran, mut en haluis päätyä jojo laihduttajaksi. Kilojen karistus on niin kovin helppoa, mutta valitettavasti ne helposti lähteneet kilot tuntuvat palaavan vieläkin helpommin. Noudatin Cambridgeä vain pari kuukautta ja pääsin kaikista kiloistani, jatko menikin sitten ihan pieleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas harmi, että kilot on tulleet takaisin :/ Et ilmeisesti käynyt koko taso-ohjelmaa läpi, sillä kokemuksesta voin sanoa, että juuri siinä piilee se painonhallinnan salaisuus. Kyllähän alimmilla tasoilla on paino helppo pudottaa , mutta oppimista tuleekin sitten niillä 3-6 tasoilla kun opetellaan oikeasti syömään :) Ehdottomasti vaan uudellene yhteyttä valmentajaan ja pyydä häntä laatimaan sinulle laihdutussuunnitelma, ihan kalenteroiden koko laihdutusmatkasi siten että käyt kaikki tasot läpi :)

   Poista

Kiitos kommentista.