Sisällön tarjoaa Blogger.

RIPAUS SYKSYÄ


Ei millään voi välttyä syksyisiltä ajatuksilta kun ulkona puhaltaa kovat tuulet ja vettä sataa päivittäin. Oikeastaan nautin lämpimän kesän jälkeen siitä kun voi hyvillä mielin istuskella sohvalla viltin alla ja poltella kynttilöitä pimenevien iltojen iloksi. Syksy on ihanaa aikaa. 

Meidän kodin syksy sisältää aika paljon kaikkea maanläheisiä sävyjä ja luonnonmateriaaleja, ripaus ruosteenpunaista, harmaata, pellavaa, betonia ja puunsävyjä, toisaalta melkoisen paljon kaikkea erilaista materiaalia ja pintaa, mutta juuri näin tuntuu hyvältä, lämpimältä ja kotoisalta. 

Miltä teidän kodin syksyinen sisustus tulee näyttämään? Oletteko huomanneet itsessänne mitään yllättäviä piirteitä, jota tänä syksynä tunnutte tekevän toisin sisustuksessa tai sisustamisessa kuin edellisvuosina ? Valitsette ehkä jotain ihan yllättäviä sävyjä kotiinne, kuten meillä esimerkiksi tämä olohuoneen punainen matto :)

pellava, betoni, itämainen matto, olohuone

pellava, rouhea sisustus27 kommenttia

 1. Kovin syksyistä ja kodikasta siellä :) Meillä on koti vielä kesäasussaan. Mitä nyt kynttilöitä ja lyhtyjä olen nostanut enemmän esille.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisessa kodissa omalla tyylillä :) itsellä jää aina kesäisin sisustelut tekemättä joten ei tarvinnut oikein mitään kesäjuttuja edes vaihtaa pois :)

   Poista
 2. Ulkona on kyllä todella syksyistä! Juuri tuossa omaan blogiini kirjoittelin kuinka kaipailen viime vuoden elokuun helteisiä päiviä... Kieltämättä ajatukset ovat vahvasti syksyssä myös ja meillä mennään keltaisen ehdoilla tänäkin syksynä, täytyy myöntää, että kaipaankin sitä jo. :) Upeita syksyn sävyjä teillä, tulee todella lämpimän kodikas tunnelma näistä kuvista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen onkin kiva piristävä sävy :) kiitos Jenni kommentista <3

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, tuo punainen matto sopii hyvin teille ja on niin pirtsakka.
  Multakin löytynee varastosta melkein samanlainen :)
  Minustakin syksy on ihanaa aikaa ja kynttilöiden polttelu :)
  Itsekin eilen sisutelin syksyä, mutta meillä jatkuu värittömyys, se vain tuntuu niin hyvältä!
  Tunnelmallista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värittömyys on ihanaa, itsellä vain omassa kodissa ahdisti se kodikkuuden puute, kun en saanut siitä luotua sellaista :) kivaa viikonloppua :)

   Poista
 4. Meillä kans laitettiin tumma persialaismatto olohuoneeseen syksyn kunniaksi. Se on meidän mummun vanha ja olen miettinyt sen käsittelemistä vaaleaksi, mutta nyt kun testailin sitä olohuoneeseen, se yllättäen sopi ihan sellaisenaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ihmeessä käsittele sitä millään tavoin :)

   Poista
 5. Syksy saapuu, yöt todella viileitä jo. Kynttilät lämmittää! Matto antaa ihanasti kontrastia muihin väreihin, kaunis! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 6. Onnittelen (vaikka edellinen kommenttini sai aika tylyn vastaanoton), nyt on kaunista! Erityisesti tuo olohuone ja työhuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en muista nyt mikä kommenttisi olikaan, mutta jokaisella on oikeus mielipiteeseen, se on selvää :) ja jos joku tykkää yhdestä on tosiasia se että toinen ei tykkää. Se mitä olen kevään ja kesän aika oppinut että koti pitää sisustaa itseään varten vaikka kaikki ei olisikaan täydellisesti balanssissa eikä siten mikä näyttää kivalta kameran kautta katsottuna , joten olisiko tässä nyt se syy että persoonallisuus ja kodikkuus löytyi :)

   Poista
  2. Heitin idean koskien keltaista tauluasi. En todellakaan tarkoittanut arvostella nykyistä ratkaisuasi. En yleensäkään arvostele toisten koteja, koska kuten sanoit yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta ja itse tykkään erittäin monenlaisesta. Olin aika yllättynyt reaktiostasi. Tietysti tajusin myöhemmin, etten ollut lukenut postauksesti tekstiä, mistä reaktiosi kumpusi.

   Poista
  3. Ai niin joo, nyt muistan. Jep, se on oikeasti todella raskasta että aina tulee jotain parannusehdotuksia, että tee niin tai näin, se on yksi syy miksi blogi on ollut hiljainen koko kesän. Sisustan juuri niin kuin itse haluan, rakennamme kotia itsellemme ja 7 vuotta kun kuuntelee sitä mitä pitää tehdä jotta koti olisi täydellisemmän näköinen alkaa ahdistaa , ymmärrät varmaan :) kehykset on edelleen samat, en halua ostaa uusia vain sen vuoksi että joku toinen näkee sen täydellisenä sillä tavalla. Meille on hyvä että koti on epätäydellinen, se on kotoisa , mukava ja ihana paikka , nyt kun olen sisustanut rauhassa itsekseni ilman lukijoiden kritiikkiä ja parannusehdotuksia :)

   Poista
  4. Ei kai kukaan tarkoita ajatuksillaan, että sinun täytyisi tehdä niin. Itsestäni ainakin on mukava, kun muut heittävät ideoita, joita voi sitten pohtia yhdessä tai itsekseen. Hylätä itsestä huonolta tuntuvat ja ehkä toteuttaa jonkin, joka tuntuu hyvältä tai ratkaisee jopa ratkaisemattoman ongelman. Mukavaltahan se tietysti tuntuu, jos kaikki kehuvat, mutta itse otan mielellään vastaan myös uusia ideoita. Eivät ne mihinkään velvoita eikä se ole niiden tarkoituskaan. Minusta vuorovaikutus jää vajaaksi, jos se ei voi sisältää myös ideoita tai jopa kehitysehdotuksia. En myöskään ymmärrä näkemystäsi, että blogien kotien pitäisi olla jotenkin täydellisiä. Kuka täydellisyyden edes pystyy määrittämään tai mikä on mielestäsi täydellistä? Eiköhän jokaisen koti ole täydellinen juuri hänelle itselleen eikä mitään kaikille yhteistä taäydellistä ole olemassakaan. Ehkä ongelma on siinä, että jostain syystä otat tällaiset kritiikkinä, jota et kestä. Ja tämän sanon kaikella ystävyydellä. En todellakaan arvostellakseni. Mukavaa blogin päivittelyä edelleen, toivottavasti saat ilon pidettyä yllä.

   Poista
  5. Just niin, kivaa syksyn jatkoa :)

   Poista
 7. Jännä miten paljon värit ja erilaiset materiaalit muuttaa saman tilan tunnelmaa. Olohuoneen tunnelma on nykyisellään todella kotoisa ja houkutteleva. Sellainen lämminhenkinen, joka kutsuu olemaan ja viihtymään.

  VastaaPoista
 8. Niin kaunista teillä!! Kiva kun olet palannut takaisin bloggailemaan.Olen tykännyt kaikista sisustuksista mitä teillä on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, mukava kun olet mukana <3

   Poista
 9. hei! kaunista! ootko maalannut tuon telkkariseinän uudella sävyllä? vai onko se vaan varjon tuomaa hämäystä :)

  -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla maalattu, valot ja varjot vaikuttaa seinän sävyihin :)

   Poista
 10. Moikka, mistä tuo kaunis matto on löytynyt ja minkä kokoinen se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on ostettu torista :) Se on 2x3 metriä :)

   Poista
 11. Kyllä! Ostin siniset pallovalot alkusyksyyn ja siniset tyynyt on tulossa :) Pikku vaihtelua väriskaalaan 😄 Ihana tuo matto!

  VastaaPoista
 12. Ihanalta näyttää! Persoonallinen pöytälamppu!

  VastaaPoista
 13. Aina vaan menee lapsellisemmaksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.