Sisällön tarjoaa Blogger.

AIKAISET AAMUT

Ihanaa huomenta. Tänään taitaa tulla kaunis syksyinen päivä, harmi että meidän pikkuinen jätkä taitaa olla tulossa kipeäksi sillä yö meni nuhanenää hoitaessa, joten ulkoilut taitaapi jäädä hyvin vähäiseen, ehkä vuorottelemme miehen kanssa, jotta pääsemme molemmat pienelle happihyppelylle.  Yön valvomisista huolimatta, suorastaan rakastan aikaisia aamuja, sitä kun aamuyöstä on vielä pimeää ja näen auringon alkavan nousemaan. Yksinäinen kahvihetki muun perheen nukkuessa ja pieni hetki omaa aikaa aamutuimaan saavat kyllä ihmeitä aikaan :)

Mitäs suunnitelmia teillä on tälle päivää? Meidän makuuhuone on saanut muuten hieman väriä kesän aikaan. Kaikki lähti oikeastaan noista kauniista vanhoista valaisimista. Halusin ja kaipasin jotain kerroksellisuutta ja lämpöistä, sellaista joka mukavasti sulautuisi meillä olemassaolevien ruskeiden sivupöytien kanssa... siitä se ajatus sitten lähti :D Kovasti olen ihastellut päivittäin näitä Spr:n kontista tekemiäni löytöjä ja vieläkään ne eivät saa kyllästymistä aikaan, jota ehkä eniten pelkäsin. Ehkä kyllästymistä ei ole havaittavissa sen vuoksi, että tuntuu hyvältä erottua massasta ja tällaisia tuskin vastaan kovin monessa kodissa ihan heti tulee, tai no eihän sitä tiedä :)

15 kommenttia

 1. Kaunista ja kotoisaa <3 Pikaista paranemista teidän pienelle! Kovasti tuntuu olevan taudit jo liikkeellä nyt koulujen ja päiväkotien alettua. Täällä saadaan päivään puhtia kanssa pienestä omasta aamuhetkestä, ilman sitä tuntuu, ettei millään jaksa koko päivää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin, ilman omaa aamuhetkeä ei päivää jaksa :) Ihanaa päivää teillekin <3

   Poista
 2. Kauniit tyynynpäälliset. Juuri pohdin tässä omaa aamun kahvituokiota viettäessä, että ripaus lilaa voisi tuoda kivaa piristystä mustavalkoharmaaseen olkkariimme :D Mukavaa viikonloppua ja paranemisia pikkuiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liila ja luumu on niin upeita sävyjä <3kivaa viikonloppua sinullekin

   Poista
 3. Nyt ollaan kyllä kipeänä joka puolella. Meillä flunssassa koko jengi! Pikaista paranemista ja reippaita happihyppyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, sairastelua on liikkeellä. Jospa tämä pian helpottaa

   Poista
 4. Nuo makuuhuoneen lamput on niin symppikset. Kivasti erilaiset.
  Minulle ainakin on tällä hetkellä tullut jonkinlainen ähky sisustusblogien kanssa. Niin monesta löytyy samoja sisustuselementtejä. Samat tuolit, hyllyt, matot, tyynyt, jopa astiat. Persoonalliset, tunnelmalliset sisustukset vetää nyt puoleensa. Kodit, joissa sisustetaan omannäköisesti ja joissa ihan selvästi eletään :)

  Ihana, aurinkoinen päivä tosiaan tulossa. Toivottavasti teillä ei kovin aleta sairastamaan. Tuntuu olevan kaikenlaista taas liikkeellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, persoonallisuus vetää puoleensa ja haluan että kodista huokuu lämpö. Itse olen karsinut tosi paljonkohan IG listaa kun nyt haluaa inspiroitua täysin erilaisista kodeista kuin vaikkapa alkuvuodesta

   Poista
 5. Aikainen lintu madon nappaa :D Ihana aurinkoinen päivä on ollut! Mukavaa iltaa sinne <3

  VastaaPoista
 6. Kauniit valaisimet, hyvät löydöt olet tehnyt. Viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Pienten lasten vanhemmat usein koville. On sairastelua, uhmaikää jne. Teillä on kaunis koti ja nyt kysynkin, että mistä nuo ihanat luumunväriset samettiset ? Tyynynpäällinen on ostettu ?
  Mukavaa syksynjatkoa! rikke99@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyt on jyskistä ja ovat nyt tarjouksessakin :)

   Kiitos kivasta kommentista <3

   Poista
 8. Minun mielestä nuo lamput on kyllä rumat ja kulahtaneet mutta mieltä on monta :) Persoonallisessa mielessä kiva, että on erilaisia sisustuksia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.