Sisällön tarjoaa Blogger.

VAAN KUINKAS SITTEN KÄVIKÄÄN ?

 Yhteistyössä Lotus pehmopaperit ja Sisustusunelmia

Kahvi ja juuri uunista nostettu kinuskinen omenapiirakka saavat kyllä veden herahtamaan kielelle hetkessä. Arkisesti katettu pöytä, mutta silti jotenkin niin juhlallinen hetki. Lapset kikattelevat yhteen ääneen ja kysyvät koska syödään.

Olen vuosia kerännyt harrastusmielessä muumiaiheisia astioita, lähinnä lautasia ja mukeja, joten viikonlopun syksyisen auringonpaisteisen päivän kattaukseen sopi täydellisesti värikäs joukko erilaisia muumeja, vähän kuin kirsikkana kakun päällä servettien virkaa toimittaa uudet Lotus Emilian Design Fun By Muumi talouspyyhkeet ja voi kuinka se saikaan hymyn huulille herkku hetkessä. Välillä kannattaa siis mennä rennoin ottein ja pilke silmäkulmassa.

Pääsin tekemään siis mieluisaa yhteistyötä Lotus pehmopapereiden kanssa. Tällä kertaa Lotus Emilia talouspyyhe on saanut kuvituksen Tove Janssonin Kuinkas sitten kävikään? - kuvakirjasta.


Tarina alkaa, kun muumipeikko lähtee maidonhakumatkalle. Matkalla muumipeikko tapaa Mymmelin, joka on huolissaan metsään eksyneestä Pikku Myystä. Tästä alkaa suuri seikkailu, jonka vaiheet on kuvitettuina uudessa talouspyyhkeessä."Kaikk onkin vaarat vältetyt,
he kotiin saapuneet on nyt,
tää kaunis kuva näyttää sen.

Keskellä ruusunkukkien
näät muumimamman lempeän
noin marjat hattuun perkaa hän.

Hei tervetuloa! hän huus,
kas maitokin voi ihanuus!!

Nyt sisään, rakkaat lapset te!
Me lasit saadaan kaikille
ja pullakestit pidetään!

Vaan kuinkas sitten kävikään ? 


Lotus Emilia Design Fun By Myymi- talouspyyhettä on saatavilla vain rajoitetun ajan, joten muumifanien kannattaa napata jo seuraavalla ostosreissulla paketti ostoskoriin jos näitä mielii saada. Sarjaan kuuluu myös ihanat Lotus Nessu Muumi- nenäliinat, jotka ovat myös saaneet uuden ulkoasun.Värikästä ja iloista viikkoa :)

3 kommenttia

  1. Voi ihanuus, mikä kattaus, nautinnollisia hetkiä! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Ihanaa paperia! Tuota pitää saada :D

    VastaaPoista
  3. Pitääpä katsoa kauppareissulla ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.