Sisällön tarjoaa Blogger.

YMPYRÄ SULKEUTUU (?)

Voi syksy minkä kiireen se toikaan mukanaan, vakaasti aioin ja päätin, että annan aikaa myös blogille, mutta toisin kävi :) En kuitenkaan valita, tämä syksy on ollut upeaa aikaa niin töissä kuin kotonakin. Sisustusinspiraatio oli kyllä keväästä asti kovin hukassa, mutta jokunen aika sitten se inspiraatio iski ja tuntuu hyvältä, voiko jopa sanoa, että olin ikävöinytkin tätä inspiraatiota :D 

Syksy ja sen sävyt näkyy kotonamme vahvempana kuin koskaan, murrettuja sävyjä, ihanan utuista luumua ja viininpunaista, rosoista betonia ja lämpöä huokuvaa puuta, melkoinen tyylien sekamelska voisi ajatella, mutta ei, juuri täydellinen meille, ihanan kodikas ja lämmin tunnelma, tunnelma, jota joskus vuonna 2007 on löytynyt kodistamme, voitaneenko siis sanoa, että ympyrä sulkeutuu ? 

Muistan kun allekirjoitimme kauppakirjat ihanan isosta rivarista ja aloimme suunnittelemaan sinne laajaa remonttia, kodin pääväreinä silloin oli maitokahvi, ruskea. Tekstiileissä ne samaiset luumu ja viininpunainen, muistot tästä kodista ovat lämpöiset, se kodikas koti jossa ei ( voitteko uskoa) koskaan tavarat tai kalusteet seilanneet paikasta toiseen :D Ihanaa aikaa, voi niitä muistoja.

Tällaisissa tunnelmissa täällä meillä vietellään perjantaita, mukavaa iltaa :)
25 kommenttia

 1. Lämmintä ja kodikasta! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Lämmintä ja kodikasta. Ihania värejä. Jännä miten erilaiselta samat tilat saa näyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja se että muutokset on tehty vain tekstiilien avulla, eli loppujen lopuksi pienellä pudjetilla voi saada aikaan ison muutoksen :)

   Poista
 3. Piipahdin pitkästä aikaa tänne blogiisi ja kiva yllätys et entinen, omaperäinen ja lämmin, sisustustyylisi on palannut.Joka blogissa nähdyt sisustusjutut ei ainakaan minua innostaneet. Odottelen jo joulujuttuja :) Annu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu kauniista kommentista :) se on totta että blogimaailmassa kodit muistuttavat tavaroiden osalta toinen toistaan.. Tätähän se oli itselläkin ennen. Hankittiin jotain koska se oli suosittua ja noh kyllähän ne näyttivätkin tietysti kauniilta :) itse olen tämän puolen vuoden aikana, mitä oikeastaan olen ollut poissa täältä blogielämästä ja muiden blogeista löytänyt sen ajatuksen kuinka koti rakennetaan itselle. Kun en ole blogannut ja näyttänyt täällä kuvia kodistamme ei ole ollut paineita siitä miltä kodin tulisi muiden mielestä näyttää vaan olen tehnyt just niinkuin omaa silmää eniten miellyttää :) tästä ehkä johtuu suurimmaksi osaksi se että palasimme kodin sisustuksessa siihen mihin olemme aikoinaan rakastuneet; kodikkuus, lämpö ja tarinat.

   Poista
 4. Ihanan kotoisaa. Me täällä entisissä maisemissa suunnitellaan ruskeiden uökoverhousten vaihtamista valkoisiksi, jännää 😀 minä kans kaipaan kotoisuutta nyt, hankalaa vaan lähteä muuttamaan mitää ilman että kaikkea ostaa. Onko se sitten että vaihtelu virkistää vai oma ikä mikä sen tekee😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä oon vähän kade kun asustatte niitä taloja :) ois pitänyt itsellä laittaa vaan vuokralle silloin aikanaan se koti , tyhmät kun myytiin :)

   Poista
 5. Teillä on aina niin ihanaa ja kiva huomata että teidänkin kotiin on tullut väriä valkoisen kaveriksi. Ja tuo muorinkukka <3

  VastaaPoista
 6. Teillä on kyllä AINA niin kaunista. Juurikin kodikas ja lämmin tunnelma kuvista välittyy <3

  VastaaPoista
 7. Ihanan persoonallinen ja semmonen lämminhenkinen tää sun uusi/vanha tyyli:)

  VastaaPoista
 8. Kauniilta ja kodikkaalta näyttää. Syksyisin aina kaipaa ympärilleen lämpimämpiä sävyjä ja tunnelmia.
  Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 9. Mukavaa, että ehdit hopusta huolimatta postailemaan! :) Täälläkin on ollut tosi kiireinen syksy, ja sitä näyttää olevan liikkeellä useammassa osoitteessa. Tsemppiä! Kuvat ovat kauniit ja tunnelmalliset. <3

  VastaaPoista
 10. Enpä ole vähään aikaan kommentoinut vaikka blogiasi seuraan säännöllisesti. Kotisi näyttää niin ihanan lämpöiseltä ja kodikkaalta. Sohva tyynyineen aivan kutsuu löhöilemään. Ihana torkkupeitto ylle ja kynttilät palamaan niin tunnelma on valmis.

  VastaaPoista
 11. Kauniilta näyttää! <3
  Välillä bloggailulle, sisustelulle ja muille "harrastuksille" on enemmän aikaa, välillä muut jutut vievät hetkellisesti mennessään.
  Iloista ja puuhakasta lokakuuta sinne! :)

  VastaaPoista
 12. Kyllähän tämä sisustaminen kotona muuttaa muotoaan niin väreissä, huonekalujen tyyleissä jne. Ja välillä palataan takaisin entiseen.

  VastaaPoista
 13. Hei, Oletko lopettanut blogin vai vaan tauolla?

  VastaaPoista
 14. Haloo, et kai ole lopettanut bloggaamisen?
  Hyvää joulua sinulle Johanna!

  VastaaPoista
 15. Todella kaunista aina vaan :)
  Joskus tulee väkisinkin blogitaukoja, koska elämä vie mennessään, mutta se tekee ihan hyvää välillä. Sitten taas uudella innolla jaksaa jatkaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.