Sisällön tarjoaa Blogger.

Tervetuloa jälleen meille

Vuosi on pitkä aika poissa blogimaailmasta. Monet blogit ovat menneet ison harppauksen eteenpäin, on tullut enemmän ammattimaisempaa julkaisua, laadukkaampia kuvia ja some elämä on nytkähtänyt muutoinkin aimo harppauksen eteenpäin. Mutta sitähän se on, asiat muuttuvat ja niihin on sopeuduttava. Totean vain, on upeaa palata taas harrastuksen pariin. 


Sisustamisen saralla on ehditty kulkea koko sisustamisen vuosikierto ja palattu taas alkuun siitä kun itse kirjoitin viimeisen postauksen. On nautittu kesän lämpöisistä päivistä, hyggeilty syksyn pimeinä iltoina ja fiilistelty joulunajan kynttilämerestä ja ostettu vuoden ekat tulppaanit. Sitähän se on, kiertorata, mutta joka vuosi jotain hieman erilaista.

Muiden tavoin, myös meidän kodissa on nautittu eri vuoden ajoista. Ne vuoden ensimmäiset kevään tuulahdusta tuovat tulppaanit on hankittu maljakkoon ja nyt odotellaan ensimmäisiä aurinkoisia ja lämpöisiä päiviä kun vesipisarat alkavat tipahtelemaan räystäitä pitkin.

Tästä on hyvä jatkaa, tervetuloa taas mukaan.


21 kommenttia

 1. Tervetuloa takaisin:) Ihana kaappi keittiössä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Kiva taas seurata,mitä sinulle kuuluu? Pitkän tauon jälkeen :) Terv Tepa (nykyisin Tampereelta) ent, Seinäjoelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla sinustakin :) kiitos, minulle kuuluu hyvää, paljon töitä ja perheen ajan yhteensovittamista. Olin marraskuun lopussa leikkauksessa ja siitä olen tässä pikkuhiljaa toipuillut :)

   Poista
 3. Tervetuloa takaisin! Kiva kun olet taas täällä:)

  VastaaPoista
 4. Kivaa kun palasit :) Oikein mukavia bloggailuhetkiä sinne ja täällä ollaan mukana.

  VastaaPoista
 5. Hei, miksi olit poissa vuoden? Luulin että lopetit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopetin kun tuli ähky blogimaailmaa kohtaan enkä ollut ajatellut aloittavani uudelleen, mutta nyt on ollut sellainen tunne kolmen kuukauden ajat että kaipaan harrastukseeni takaisin, eli bloggaamiseen :) Sisustusunelmia blogi ei tule olemaan ihan siinä määrin päivittyvä kuten joskus, annan enemmän toiselle blogilleni joka on iso osa elämääni :)

   Poista
 6. Mukava kuulla jälleen sinusta!

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Jep, itsestäkin tuntuu tosi hyvältä :)

   Poista
 8. Mikä sinun toinen blogi on?

  VastaaPoista
 9. Mikä on toisen blogisi osoite?
  Mari

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.