Sisällön tarjoaa Blogger.

Erillinen tv huone

Elämä on mennyt aimo harppauksen eteenpäin, saman on kokenut myös sisustus. Olemme luopuneet vieras/ työhuoneesta saadaksemme erillisen tv huoneen.  


Erillinen tv huone antoi paljon, enää ei kukaan keittiönpöydällä syödessään katso sivusilmällä televisiota, tai vieraiden aikaan ei taustalla pauhaa auki jäänyt tv. Pieniä juttuja, mutta suuret vaikutukset. 


Päätimme siis luopua täysin ns. vieras/ työhuoneesta. Vieraita käy sen verran harvakseltaan, joten on ihan turha pyhittää yhtä huonetta täyteen sänkyä ja tietokonetta varten riittää pieni nurkkaus makuuhuoneen yhteydestä. Vieraille tarjotaan jatkossa yösija hyvällä patjalla, joiden säilyttäminen on helpompaa kuin vuodesohvan. 


Tv on nyt myös sijoitettuna siten, että olohuoneesta tai muualta huoneista sitä ei näy, se antaa tiloille huomattavasti rauhallisemman vaikutelman. Sijoittelultaan sohvaan nähden tv on mitä ihanteellisemmassa kohdassa, joten nyt kaikki näkevät hyvin katsoa ohjelmia ilman, että tarvitsee istuskella niskat vinossa sivuttain.

 
Erillinen tv- huone löytyy nyt siis olohuoneen yhteydessä olevien pariovien takaa, sijainniltaan oikein hyvä kakkos olohuoneeksi. Sohvana sama vanha iso adean kulmasohva, joka kätisyydeltään ja kooltaan on juuri oikean kokoinen tähän huoneeseen. Varsinaisessa olohuoneessa tämä sohva oli ehkä turhan kookas, koska ehjää seinäpintaa ei tilassa ole.4 kommenttia

 1. Ihana tila ja kaunis tapetti! Tepa

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen telkkarihuone :) Mulla on niin ikävä tv-huonetta. Vanhassa kodissa sellainen oli ja aika vähän katsottiin telkkaria. Nyt kun se on olkkarissa, ihan liikaa tulee sitä tuijotettua.

  Mua muuten ärsyttää käydä kylässä, jos telkkari on päällä. Eri asia, jos mennään vaikka katsomaan jotain elokuvaa tai lätkämatsia tms. Mutta jos on tarkoitus jutella ja päivitellä kuulumisia, siihen ei telkkari kuulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu meillä. Tv:n katselu lapsilla jo näin lyhyellä ajalla vähentynyt, peuhaavat nyt enemmän olkkarissa muita leikkejä. Minäkään en tykkää että tv meluaa taustalla jos on vieraita.. muutoinkin oma tv:n katselu on todella harvinaista, minun puolesta koko kapistus joutaisi pois :D Mies iltaisin aina katselee jotain leffoja ennen nukkumaanmenoa...

   Poista

Kiitos kommentista.