Sisällön tarjoaa Blogger.

Kevät mielellä

Kevät, se saa kyllä sisustuskärpäsen puraisemaan. Kun erillinen tv- huone tehtiin, ideana oli rauhoittaa keittiön yhteydessä oleva olohuone täysin seurustelulle. Koska varsinainen olohuone jäi ilman sohvaa päätin käydä katsastamassa Ikean valikoiman ja ihastuin Karlstad sohvaan. Mukavan siro ja istuinmukavuuskin on hyvä. Sävyksi ja kankaaksi valittiin harmaa Isunda. 


Pitkälle seinälle oli helppo sijoittaa jo kotoamme löytyneet Ikean Vittsjö hyllyjä, sillä olin päättänyt pitää olohuoneen budjetin pienenä, joten mahdollisimman pienellä budjetilla oltiin siis liikkeellä ja tarkoitus ei ollut alunperinkään hankkia kaikkea uutena tai uusia kaikkea. Kokonaisuus oikeastaan alkoi rakentua vasta sohvan ympärille ja sohvavalinnan jälkeen. 


Olohuoneen musta sohvapöytä antaa hieman kontrastia ja vastaparia taululle ja näin ollen se luo vähän enemmän syvyyttä tilalle.


Ikea ja tekokasvit, ne pelastaa jatkuvalta uusien kasvien hankkimiselta kuolleiden tilalle.Ihana matto on uusi, elloksen salmiakkikuvioinen 200x300 puuvillamatto. Keveytensä puolesta helppo tuulettaa ja suuren kokonsa vuoksi kokoaa mukavasti kalusteet yhteen.


Ei kommentteja

Kiitos kommentista.