Koti kuvastaa elämäntyyliä

Kotisi kertoo yllättävän paljon sinusta

Oletko koskaan miettinyt, millaisia viestejä lähetät itsestäsi muille vain sen perusteella, millaisia valintoja teet kotisi sisustusratkaisuihin? Kuinka suuresti eroavat toisistaan ne, jotka sisustavat kotinsa yksinomaan valkoisella niistä, jotka käyttävät kodissaan paljon värejä ja pelkkiä luonnonmateriaaleja, kuten puuta? Usein ihmisten elämäntyylistä ja mieltymyksistä voidaan sanoa melko paljon pelkästään sen perusteella, miltä tämän koti näyttää. Siksi kannattaa olla tarkkana aina vieraita kutsuessa, sillä saatat vahingossa tulla antaneeksi aivan väärän ensivaikutelman haluamattasi. Mitä kotisi sitten oikein kertoo sinusta? Lue alta kuvaukset ja valitse, mikä niistä sopii sinuun parhaiten.

Mitä kotisi kertoo juuri sinusta?

  • Sotkuinen koti

Onko kotisi aina sen näköinen, että tietämätön voisi kuvitella atomipommin räjähtäneen pelipaikalla? Et ole ainoa. Vaikka moni siivoaakin kotinsa aina tip top -kuntoon ennen vieraiden tuloa, ei kaikilla ole siihen yksinkertaisesti mahdollisuutta. Älä huoli – harva tosiasiassa tuomitsee sekaisessa kodissa elävää. Elämän merkit saavat näkyä, ja sotkuinen koti kertoo vain sen, että olet varsin rento tyyppi, joka rakastaa elämää ja elää värikkäästi.

  • Ylisiisti koti

Onko kotisi aina sen näköinen, että murunenkin pölyä pelkäisi tulla sinne kuoleman pelossa? Nykyään ihmisillä on tarve esittää kotinsa ulkopuolisille lähes yliluonnollisen siistinä. Minimalismi on huipussaan, ja moni elää sen mukaisesti. Ylisiisti koti antaa sinulle ulkopuolelle sen kuvan, että olet moderni ja itsevarma, vahva aikuinen.

  • Värikäs koti

Elätkö värikkäässä kodissa? Se antaa sinusta boheemin vaikutelman ulospäin! Vaikutat siltä, että et turhia pelkää ja sinulla on suuri persoona. Et pröystäile rahalla, vaan tyydyt siihen mitä saat. Värikäs sisustus kertoo positiivisesta räväkkyydestä, ja saa ihmisissä nykyisten valkoisten kotien rinnalla aikaan varsin iloisia tuntemuksia. Itse asiassa nykyään värikkäät kodit ovat tulleet muotiin valkoisten kotien ohi.

  • Paljon sisustusesineitä

Sisustusesineet ovat tunnetusti melko kallista herkkua. Siksi suuret määrät sisustusesineitä antavat väistämättä ulkopuolelle sen kuvan, että kukkarossa ei ole keveyden vikaa. Toisin sanoen ulkopuolelle varauden vaikutelmaa voi luoda helposti sisustusesineiden avulla, vaikka ne eivät olisikaan markkinoiden kalleimpia.