Cambridge valmennusta

Kävin itse läpi suuren elämäntapamuutoksen noudattamalla Cambridge taso-ohjelmaa. Löysin ohjelman, joka toimi ja paino putosi, mutta mikä tärkeintä, siihen kuului osana ohjelmaa se kaikkein tärkein, eli valmentajan tuki. Yhdessä oppien ja säännölisen seurannan avulla painonpudotukseen löytyi oikea rytmi ja riittävät tiedot.

Pudotin -63 kg  painoa yhdeksän kuukauden aikana ja löysin kauan kadoksissa olleen elämäniloni takaisin. Voisin sanoa, että oman projektini kautta löysin kutsumusammattini, haluan antaa ylipainoisille palan itsestäni, olla mukana luomassa muillekin onnistumistarinoita. Olen valmentaja, joka tekee tätä koko sydämellä, elää hetkessä ja arjessa mukana, tsemppaa ja on tukena, kannustaa sekä auttaa jaksamaan vaikeimpinakin aikoina. 

Voit lukea elämäntaparemonttiin liittyviä julkaisuja tunnisteen Elämäntaparemontti alta ( klikkaa tästä)

Jos sinä haluat pudottaa painoa, opetella eroon vanhoista ruokatottumuksista ja löytää hyvänolon, taso-ohjelman avulla saavutamme sen sinullekin, oman unelmiesi tavoitteen painon suhteen ja terveellisemmät ruokailutottumukset. Haluan auttaa sinua tekemään loppuelämän kestävän muutoksen kohti normaalipainoa ja parempaa minäkuvaa.

Matka kevyempään elämään alkaa päätöksestäsi. 

 ------------------------------------------------------------------
Cambridge valmennusta Oulussa Heinäpäässä

Soita ja kysy lisää

Johanna Harmainen
Cambridge valmentaja


Isokatu 82
90120 Oulu

p. 044 988 0782
johanna.harmainen@cambridgeohjelma.fi

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.

Takaisin ylös