Sisällön tarjoaa Blogger.

Tietoa

Jos sisustamisen rinnalla inspiroidut ihan tavallisista arjen tarinoista, tervetuloa seuraamaan myös Vaakakupissa blogiani. 

Elämä on yhtä tasapainoilua, siis ihan koko elämä, perhe-elämän, työn, lasten harrastusten perusarjen sekä oman ajan yhteensovittaminen ja kokonaisuuden hallitseminen niin, että aikaa jää huolehtia jokaisesta osa-alueesta riittävästi myös itse. Terveelliset elämäntavat ovat kokoajan vaakakupissa ja valinnat ja niissä pysyminen ei läheskään aina ole itsestäänselvyys, saatikka se, että huolehtisi muun perheen lisäksi myös itsestään, on tasapainoiltava, mutta on annettava myös joskus löysää. Paremmat valinnat niin jokaisessa elämän osa-alueessa ei synny itsestään, vaan jokaisen eteen on tehtävä töitä ja löydettävä tasapaino. Elämä on siis kuten vaakakuppi, tiedättekö sen vanhanajan vaaán, jossa toiseen päähän laitetaan vaikkapa sokeria ja toiseen päähän punnukset ja sitten mittaillaan tasapainoon saakka.
    
Toisen blogini takaa löydät ruuhkavuosia elelevän ja kaupunki asumisesta haaveilevan 34-vuotiaan yrittäjän ja perheenäidin tarinoita. Esikoinen täyttää pian 10 ja nuorimmainen juhlistaa pian 3- vuotissynttäreitään. Yrittäjän työntäyteiset viikot ja perhe-elämän yhteensovittaminen ja arjen hallinta tuovat omat haasteensa ja asioita on laitettava toisinaan aina vaakakuppiin.


Ei kommentteja

Kiitos kommentista.