Tervetuloa etusivulle!

Tervetuloa joka kodin sivustolle!

Me rakastamme kaikkea kotiin liittyvää. Oma koti on maailman tärkein paikka, se on turvapaikka, jossa saa olla ihan täysin oma itsensä. Koti on se paikka, johon tullaan pitkän ja raskaan työputken jälkeen, pyyhitään meikit kasvoista, vaihdetaan rennompiin vaatteisiin ja voidaan ihan vain olla. Kotona kukaan ei tuomitse eikä voi määrätä tekemään eri tavalla. Koska koti on elämän tärkein paikka, on siitä tärkeä tehdä juuri oman näköinen. Minkä tahansa paikan voi oikeanlaisella sisustuksella saada tuntumaan omalta kodilta, samalla tavalla kuin maailman paras talokaan ei välttämättä tunnu kodilta.

Me autamme sinua tekemään mistä tahansa paikasta kodin. Se ei useinkaan edes ole erityisen vaikeaa tai työlästä. Kyse ei välttämättä ole suuresta ja kokonaisvaltaisesta remontista, vaan joskus jopa yksittäinen esine saattaa olla riittävästi kodinomaisen tunnelman luomiseksi. Esimerkiksi lapsuudenkodista tuttu muki tai oma suosikkiviltti voi joskus olla riittävästi. Jotkin esineet voivat kulkea ihmisen kanssa läpi elämän, ja koti ei ole koti ilman niitä. Mikäli sinulla ei vielä ole tällaisia esineitä, hanki sellainen! Vaikka se ei aluksi tuntuisikaan yhtään omalta, voit ajan saatossa rakentaa tunnesiteen oikeastaan ihan mihin tahansa.

Koti on muutakin kuin talo

Me autamme sinua tekemään omasta kodistasi kodin juuri sinulle. Tältä sivustolta löydät artikkeleitä liittyen muun muassa kotiin, lifestyleen, kokkaamiseen, sisustamiseen, tee-se-itse -projekteihin sekä oman pihan sisustamiseen. Tiesitkö, että kerrostaloasujankaan ei tarvitse täysin luopua ikiomasta puutarhasta? Pienen puutarhan voi nimittäin helposti perustaa vaikkapa keittiöön ikkunan ääreen, tai omalle parvekkeelle!

Annamme helppoja vinkkejä, joihin pystyy kuka tahansa. Olit siis näppärä tai et, voit helposti luoda kotiisi jotakin uutta artikkelimme luettuasi. Eikö olisikin siistiä osata tehdä itse vaikkapa saippuaa omilla lempituoksuilla ja lempiväreillä höystettynä? Ja eikö kuulostaisikin aivan mahtavalta koristaa kodin seinät taideteoksille, joiden taiteilijan nimen kohdalla lukee oma nimesi? Tämä kaikki on mahdollista, vaikka et koskaan aikasemmin olisi harrastanut taidetta tai käsitöitä! Tämän sivuston artikkelien helpoilla vinkeillä kuka tahansa voi olla kodinhengetär.