Blogi meiltä ihan jokaiselle!

Tämä blogi kertoo kodista, kokkailusta, sisustamisesta, puutarhasta ja tee-se-itse -projekteista. Toisin sanoen kaikesta, mikä tekee tavallisesta arjesta niin kaunista! Blogistamme löydät sopivia artikkeleita aivan jokaiselle, olit sitten nainen tai mies (tai jotakin siltä väliltä), nuori tai vanha (tai jotakin siltä väliltä) ja kaupunkilainen tai maalainen (tai jotakin siltä väliltä). Toisin sanoen – tämä blogi on meiltä aivan jokaiselle!

Oma koti on maailman paras paikka

Rakastatko sisustamista? Niin mekin! Kun koti on sisustettu oman maun mukaiseksi, on kotona huomattavasti mukavampaa. Oma koti on monelle maailman tärkein paikka – siksi se ansaitseekin saada koristeekseen maailman kauneimman sisustuksen. Pidit sitten modernista tai rustiikkisesta lookista, löytyy markkinoilta varmasti juuri sinun kotiisi sopivia esineitä. Ja tiesitkö, että kirpputorit ovat pullollaan kaikenlaisia esineitä, joita ostamalla teet paitsi kiistattoman ekoteon, myös suuria säästöjä?

Me rakastamme sisustamista koko sydämestämme, ja siksi haluamme antaa sinullekin vinkkejä parempaan ja helpompaan sisustamiseen. Moni ei esimerkiksi tiedä, että sisustusesineitä on helppo tehdä myös itse. Sinun ei tarvitse omata insinöörin taitoj,a tai olla edes erityisen näppärä, vaan monet tee-se-itse -projektit saa toteutettua helposti kotoa löytyvistä materiaaleista! Haluaisitko vaikkapa upean unisiepparin koristamaan olohuonettasi, tai voisiko oveen ripustaa itsetekoisen tervetuliaiskyltin? Entä voisiko sinunkin seinääsi koristaa uniikki itse tehty taideteos, joka on todellinen katseenvangitsija?

Kaunis puutarha tekee pihasta viihtyisän

Oletko viherpeukalo, vai onko peukalosi kaikkea muuta kuin vihreä? Sillä ei ole väliä, sillä kuka tahansa voi omistaa kauniin puutarhan! Näppärä viherpeukalo kasvattaa puutarhansa sisällön siemenestä viljelemällä, kun taas helpompaa ulospääsyä kaipaava ostaa kukat valmiina ja istuttaa ne perennaan täydessä loistossaan. Toteutustavalla ei ole väliä, kunhan lopputulos on omasta mielestäsi kaunis!